Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το περιστατικό έχει γίνει κατάθεση στην αστυνομία ενώ ελέγχεται και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείαςΟλοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά που αφορούν κλεμμένες ζάντες και ελαστικά από αυτοκίνητα.

Το κακό έχει παραγίνει και όπως αποδεικνύεται κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια, όχι μόνο στο δρόμο που μπορεί να έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του, αλλά και στο προσωπικό του χώρο.

Από το συγκεκριμένο SEAT Leon Cupra έκλεψαν τα ζαντολάστιχα (φωτογραφία: drive.gr)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι 19άρες έκαναν… φτερά
Πρόσφατο παράδειγμα η κλοπή τεσσάρων ζαντών – ελαστικών από ένα SEAT Leon Cupra 300 ίππων. Από τον περιβάλλοντα χώρο αντιπροσωπείας έκλεψαν  4 πολύ ακριβά ζαντολάστιχα..Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο αντιπροσωπείας SEAT που έχει έδρα στον Γέρακα. Όπως φάνηκε αυτό δεν πτόησε τους… αετονύχηδες που χτύπησαν βράδυ εξαφανίζοντας από το σχεδόν καινούργιο ισπανικό «τέρας», τις εντυπωσιακές ζάντες των 19 ιντσών.

Αφού έκαναν τη δουλειά τους και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες το παράτησαν στον… αέρα και το έβαλαν πάνω σε άλλα τέσσερα ζαντολάστιχα που βρήκαν στο σημείο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκε στο στόλο της εισαγωγικής εταιρείας και το χρησιμοποιούσαν για φωτογραφήσεις, παρουσιάσεις και δημοσιογραφικές δοκιμές!

Το πιο γρήγορο SEAT
Πρόκειται για ένα SEAT Leon Cupra τελευταίας γενιάς το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα 2.0 λίτρων, To συγκεκριμένο LEon Cupra είναι πολύ γνωστό στην… πιάτσα!αποδίδει 300 ίππους και παράγει 380Nm ροπής.

Στη γλώσσα των αριθμών το κορυφαίο Leon που έχει φτιαχτεί ποτέ, επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 5.8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου αγγίζει τα 30.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Έχουν… ρημάξει τα ζαντολάστιχα των αυτοκινήτων


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SEAT Leon Cupra πατήστε
ΕΔΩ

Οι 19άρες ζάντες του ισπανικού... τέρατος (φωτογραφία: drive.gr)

Οι αετονύχηδες έκαναν τη... δουλειά τους και παράτησαν το αυτοκίνητο στον αέρα και πάνω σε μία άλλη τετράδα από ζαντολάστιχα!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης