Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το Grandland X είναι η νέα πρόταση της Opel στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Το Οι παραγγελίες θα ανοίξουν στα μέσα Ιουλίου…γερμανικό SUV θα παρουσιαστεί στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο και αμέσως μετά θα εμφανιστεί στις αντιπροσωπείες της μάρκας.

Ωστόσο, τρεις μήνες πριν παρουσιαστεί επίσημα, οι άνθρωποι της Opel πραγματοποίησαν μία στατική παρουσίαση του μοντέλου στο Μιλάνο με προσκεκλημένα Μέσα από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και του zougla.gr.

Σπορ γραμμές για το ΄γερμανικό SUV, το μήκος του οποίου θα αγγίζει σχεδόν τα 4.5 μέτρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 1.200 κ.εκ.
Στην Ιταλική πόλη ταξίδεψε ο απεσταλμένος του zougla.gr Λουκάς Παπαλάμπρος, ο οποίος από τις πληροφορίες που συνέλεξε, μας ενημέρωσε πως το αυτοκίνητο θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο με Σύγχρονο αυτοκίνητο με σύγχρονους κινητήρες…τιμές που θα ξεκινούν από τα 25.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παραγγείλουν από τα μέσα Ιουλίου, περίοδος που θα ανακοινωθούν αναλυτικά και οι τιμές του Grandland X. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο SUV θα εφοδιάζεται αρχικά με κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.2 λίτρων turbo 130 ίππων ενώ θα υπάρχει και έκδοση diesel 1.6 λίτρων με 120 άλογα. Αργότερα η γκάμα θα εμπλουτιστεί και με νέες προτάσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο, θα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο του Λουκά Παπαλάμπρου, που ταξίδεψε στο Μιλάνο, είδε το μοντέλο και πήρε πληροφορίες…

Το Opel Grandland X θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Το εσωτερικό του Opel Grandland X

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης