Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του νέου SUV της Jaguar με την
Η Jaguar E-Pace θα έχει απέναντί της τα Audi Q3, Mercedes GLA και BMW X1…ονομασία E-Pace. Το βρετανικό μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο (το πολύ Νοέμβριο), ωστόσο το zougla.gr από… σήμερα αποκαλύπτει την αρχική τιμή του μοντέλου η οποία θα ξεκινά από τα 40.900 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσό αυτό θα αφορά στην έκδοση diesel με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων και τους 150 ίππους και από εκεί και πέρα θα ανεβαίνει ανάλογα με την έκδοση.

Η E-Pace είναι η μικρή 'JAG' στην κατηγορία των SUV

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 150 έως… 300 άλογα
Το κατά τα άλλα μεσαίο premium SUV θα μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες μία οικογένειας, τόσο Η E-Pace έρχεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριοαπό πλευράς χώρου επιβατών όσο και αποσκευών (577 λίτρα). Όσον αφορά την ποιότητα αυτή θα βασίζεται στην μεγαλύτερη F-Pace, ενώ ο εξοπλισμός θα ακολουθεί τα πρότυπα της μάρκας.

Από πλευράς κινητήρων θα υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις βενζίνης και diesel, όπου όλες θα εφοδιάζονται με κινητήρες 2.0 λίτρων. Στην περίπτωση της βενζίνης οι ιπποδυνάμεις θα κυμαίνονται από 250 έως 300 άλογα ενώ οι εκδόσεις diesel θα ξεκινούν από τα 150 και θα φτάνουν τα 240 άλογα.

Τα μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή με αυτόματο 9 σχέσεων ενώ θα υπάρχει και επιλογή 4×2 ή 4×4.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Jaguar E-Pace αλλά και τις διαθέσιμες εκδόσεις πατήστε ΕΔΩ

Αγριεμένη έρχεται η νέα E-Pace
Μικρή στα... λόγια αλλά στην πράξη μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πέντε επιβάτες με τις αποσκευές τους

Το εσωτερικό του βρετανικού SUV
Ο πίνακας οργάνων
Ο μοχλός του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων είναι διαφορετικός από αυτόν της F-Pace

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης