Η Yokohama διαθέτει μεγάλη παράδοση στην κατασκευή αγωνιστικών ελαστικών και βάζει πολύ ψηλά τον πήχη τόσο στον τομέα της αντοχής όσο και της απόδοσης. Τελευταίο της δημιούργημα είναι το AD08R το οποίο πρόσφατα έδειξε την.. αξία του σε αγώνα αντοχής στην πίστα Magny – Cours της Γαλλίας.

To συγκεκριμένο ελαστικό έχει αναπτυχθεί σχολαστικά από τους κορυφαίους μηχανικούς της φίρμας και αποτελεί το ταχύτερο ελαστικό δρόμου στην γκάμα της.  Αποτελώντας την πλέον εξελιγμένη γενιά ελαστικών υψηλής απόδοσης, το AD08R, συνδυάζει στο μέγιστο βαθμό την εμπειρία των αγώνων και την τεχνογνωσίας της Yokohama, προσφέροντας  πολύ καλή πρόσφυση τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα διαδοχικά αυλάκια στο πέλμα του ελαστικού αλλά και η προσθήκη μεγαλύτερης ποσότητητας μικροπυριτίου στη γόμα, επιτρέπουν την αποτελεσματική απώθηση του νερού, εξαλείφοντας τον κίνδυνο υδρολίσθησης.  Παράλληλα, με την προσθήκη επιπλέον άνθρακα σε περιεκτικότητα, η πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα είναι πολύ καλή. Στα νέα στοιχεία που το κάνουν τόσο ξεχωριστό είναι ο αυξημένος βαθμός ακαμψίας αλλά και τα ενισχυμένα πλαϊνά.


Η αντοχή είναι σημαντική για ένα ελαστικό…


Η Yokohama φημίζεται για τα αξιόπιστα ελαστικά της…

Οι αγώνες βοηθούν σημαντικά στην εξέλιξη των ελαστικών…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης