Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Έπειτα από 17 και πλέον χρόνια στο τιμόνι της επικοινωνίας των εταιρειών Abarth, Alfa Romeo, Fiat και Fiat Professional η Κορίνα Πατέλη αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η είδηση αποχώρησης της διευθύντριας επικοινωνίας του ιταλικού ομίλου σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

17 χρόνια…

Από τα τέλη Μαΐου του 2001 μέχρι και σήμερα υπηρέτησε τις μάρκες, έγινε ένα με αυτές και καθόλου τυχαίο το γεγονός πως φεύγοντας αποφάσισε να αποκτήσει και μία Alfa Romeo Stelvio για να μην αποχωριστεί ούτε στην καθημερινότητά της μακριά από την εταιρεία το ιταλικό «μικρόβιο»…

Η Κορίνα Πατέλη γνώρισε πολύ σημαντικούς ανθρώπους μέσα από τη δουλειά. Ένας εξ αυτών και ο Michael Schumacher


Γιατί αποχώρησε

Η αποχώρησή της οφείλεται σε καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, γεγονός που Δύσκολη στιγμή χαρακτήρισε την αποχώρησή της από τον όμιλο Fiat η Κορίνα Πατέλη…αφήνει και ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον στον χώρο που η ίδια, όπως έχει δηλώσει, έχει λατρέψει.

Το zougla.gr επικοινώνησε μαζί της και η ίδια φανερά συγκινημένη επιβεβαίωσε την είδηση:

«Η Fiat είναι το σπίτι μου. Η απόφαση ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα, αλλά αποχωρώ με ανάμικτα συναισθήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά και είναι σίγουρο πως η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας της θα αφήσουν ένα κενό στην… πιάτσα του αυτοκινήτου.  

 
Η Κορίνα Πατέλη είχε συνδυάσει το όνομά της με τις ιταλικές μπράντες

Η αγάπη για την Alfa Romeo και ιδίως για τη Stelvio φαίνεται και μετά την αποχώρησή της (στη φωτογραφία μαζί με την shipping broker Ελισάβετ Ιωαννίδη)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης