Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθώντας την τάση και τις ανάγκες της εποχής η Mercedes επεκτείνει ακόμα περισσότερο την γκάμα των μοντέλων της που εκπέμπουν χαμηλούς ρύπους.

Ήδη τα πρώτα A250e & A250e Sedan βρίσκονται στη χώρα μας και είναι διαθέσιμα  στις αντιπροσωπίες της μάρκας. Να σημειώσουμε πως στις συγκεκριμένες εκδόσεις λειτουργούν μαζί ο τετρακύλινδρος 1.33 λίτρων βενζινοκινητήρας και ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρουν συνδυαστική απόδοση 218 ίππων και συνολική μέγιστη ροπή 450 Νm.

Πλέον η Mercedes A-Class μπαίνει και στην πρίζα (και συνδυάζεται με κινητήρα βενζίνης)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φόρτιση από μία απλη πρίζα

Η Mercedes θα διαθέτει περισσότερες από 20 εκδόσεις μοντέλων που θα μπαίνουν στη πρίζα έως το τέλος του έτουςΗ A 250e επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα ενώ αγγίζει σε τελική τα 240 χλμ./ώρα.

Να σημειώσουμε επίσης πως ακόμη και με τη αποκλειστική χρήση του ηλεκτροκινητήρα, μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα έως 140 χλμ./ώρα.

Οι εν λόγω εκδόσεις εκτός από καύσιμο της βενζίνη καταναλώνουν και… ρεύμα και γι’ αυτό το λόγο φορτίζουν τη μπαταρία με καλώδιο.

Η τιμή της A250e ανέρχεται στα 43.600 ευρώ και της A250e Sedan στα 44.195 ευρώ.

 

 

Το εσωτερικό των συγκεκριμένων εκδόσεων...

 

Νέες εκδόσεις της A-Class με χαμηλότερους ρύπους...

 

Ο πίνακας οργάνων. Κάτω δεξιά δίνει πληροφορίες και για την κατάσταση των μπαταριών και της αυτονομίας που προσφέρουν...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης