Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Vito είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πετυχημένα επαγγελματικά οχήματα και καλύπτει τις ανάγκες ξενοδοχείων, καταλυμάτων και κάθε είδους επαγγελματία που ασχολείται με τις μετακινήσεις.

Ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες η εισαγωγική εταιρεία Mercedes Benz Hellas έκανε γνωστό πως διαθέτει μία νέα έκδοση του 9θέσιου Vito Tourer. Η Dark Edition, όπως ονομάζεται διαθέτει ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό που μπορεί να αποκτήσει ο επαγγελματίας και να έχει όφελος έως 4.850 ευρώ…

To Vito είναι ένα όχημα που προτιμούν πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρώματα
Η Dark Edition κυκλοφορεί… σε τρία χρώματα, μαύρο του οψιδιανού, μπλε του καβανσίτη και γκρι της πέτρας. Επιπλέον διαθέτει επένδυση των τροχών, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του Τα καθίσματα μπορούν να μετακινηθούν και να γίνουν αντικριστά…αμαξώματος και καθίσματα επενδυμένα με μαύρο leatherette.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής στην τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων καθώς εφοδιάζεται με σύστημα επιλογής για την αντικριστή τοποθέτησή τους.

Να σημειώσουμε πως η αγορά του Vito Tourer Dark Edition μπορεί να γίνει με δόσεις και αποπληρωμή έως 84 μήνες ενώ υπάρχει και η δυνατότητα test drive στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της μάρκας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mercedes Vito πατήστε ΕΔΩ

Το Merceds Vito Tourer Dark Edition...
To 9θέσιο Vito Tourer...

Το αστέρι κάνει τη διαφορα...
Το λογότυπο Dark Edition στα πλαινά του αυτοκινητου...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης