Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρευνα με θέμα την αξιοπιστία 178 διαφορετικών μοντέλων πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό καταναλωτών και χρηστών στην Ευρώπη με 30.000 και πλέον οδηγούς. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η Είναι γνωστό πως η ιαπωνική φίρμα έχει αυτοκίνητα που δε… σπάνε, δε χαλάνε! Honda είναι αυτή με την μεγαλύτερη αξιοπιστία καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό αξιοπιστίας 93/100 ενώ το 79% των ερωτηθέντων της έρευνας δήλωσε πρόθυμο να συστήσει ένα μοντέλο μάρκας Honda.

Το Honda Jazz ήρθε πρώτο στον τομέα της αξιοπιστίας ενώ τα Civic, CR-V και Insight κατάφεραν να πλασαριστούν ανάμεσα στα 10 από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Η τιμή, η κατανάλωση, η πρακτικότητα και η αξιοπιστία είναι βασικά κριτήρια στην απόφαση αγοράς ενός αυτοκινήτου. Η εν λόγω έρευνα εστίασε στην αξιοπιστία υποβάλλοντας στους ιδιοκτήτες οχημάτων ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με τη συχνότητα και τα είδη των βλαβών που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν την περασμένη χρονιά. Από αυτά τα στοιχεία προέκυψε ένας δείκτης αξιοπιστίας βάσει του οποίου συγκρίνεται η πιθανότητα μιας βλάβης μεταξύ διαφορετικών μαρκών κα μοντέλων της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα αυτοκίνητα της Honda πατώντας ΕΔΩ

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης