Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η ανοιχτή εκδοχή της ανανεωμένης BMW Series 4 ξεκίνησε ήδη να διατίθεται στην ελληνική αγορά. Διαθέτει σκληρή οροφή και μπορεί να μεταμορφωθεί από coupe σε cabrio και το αντίθετο, σε λίγα Ακόμα και όταν κινείσαι μπορείς να ανοίξεις ή κλείσεις τη σκληρή οροφή της 4άραςδευτερόλεπτα, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται.

Ένα σημαντικό στοιχείο που συναντά κάποιος στη Σειρά 4 Cabrio αφορά στις σχεδιαστικές βελτιώσεις που μειώνουν τα επίπεδα θορύβων και σε συνδυασμό με την ηχοαπορροφητική επένδυση οροφής η… φασαρία εντός καμπίνας μειώνεται μέχρι 2 dB συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.

Από εκεί και πέρα, με το πάτημα ενός κουμπιού το άνοιγμα της οροφής ολοκληρώνεται πλήρως σε 20 δευτερόλεπτα (και με τα παράθυρα κλειστά), ενώ η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει ακόμα και όταν ο οδηγός κινείται με ταχύτητες έως 18 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε στο παρακάτω video πώς ανοίγει η οροφή στην BMW Series 4 cabrio

Ανοιχτό και τον χειμώνα

Η αντίσταση του αέρα με τη μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή κλειστή είναι Cd 0.28, ενώ όταν είναι ανοικτή ανέρχεται σε Cd 0.33.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με το ρυθμιζόμενο σύστημα θέρμανσης αυχένα – λαιμού τριών σταδίων, που επιτρέπει την άνετη οδήγηση με την οροφή ανοιχτή, σε υψηλές ταχύτητες και χαμηλές θερμοκρασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανανεωμένη BMW Series 4 cabrio πατήστε ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης