Σύμφωνα με πρόσφατη πανελλαδική έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Kantar για λογαριασμό της COSMOTE, το διαδίκτυο είναι η δημοφιλέστερη πηγή ενημέρωσης για τους Μέσω της πλατφόρμας cosmoteinsurance.gr ο καθένας μπορεί να ασφαλίσει όχημα, κατοικία και να κάνει πρόγραμμα υγείας Έλληνες καταναλωτές. Μάλιστα, σε ποσοστό 52%, οι χρήστες προτίθενται να αγοράσουν online ασφάλεια οχήματος για λόγους που αφορoύν στην απλότητα, την οικονομία και την αμεσότητα.

Στο αχανές διαδικτυακό περιβάλλον, η αξιοπιστία παίζει σημαντικό ρόλο και το όνομα της COSMOTE αποτελεί εγγύηση στην επόμενη κίνηση του κάθε χρήστη που θα αποφασίσει να ασφαλιστεί μέσα από έναν τέτοιο χώρο. Οι προτάσεις του COSMOTE Insurance αφορούν σε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας, σκάφους και πρωτοβάθμιας υγείας από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των υποψήφιων πελατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ασφάλεια στο άψε – σβήσε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπαίνοντας στο COSMOTE Insurance, οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν ασφαλιστικά προϊόντα, να λάβουν προσωποποιημένες προτάσεις για επιπρόσθετες καλύψεις, να έχουν ειδικές τιμές (εάν ο ασφαλισμένος ανήκει σε ορισμένες επαγγελματικές ή άλλες ειδικές κατηγορίες)Για τους συνδρομητές COSMOTE (σταθερής, κινητής, τηλεόρασης), παρέχονται ειδικές τιμές και προνόμια, ενώ παράλληλα το συμβόλαιο μπορεί να εκδοθεί σε ελάχιστο χρόνο. Ειδικά στην ασφάλεια αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας , οι πελάτες του COSMOTE Insurance μπορούν να βρουν πολύ χαμηλές τιμές με όφελος σε μερικές περιπτώσεις που φτάνει και το 40% του ετήσιου ασφαλίστρου, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσουν μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις .  Επιπλέον, μπορούν να προσθέσουν παροχές οδικής βοήθειας και νομικής προστασίας στο πρόγραμμά τους σε ανταγωνιστική τιμή.

Ένα επιπρόσθετο στοιχείο αφορά στην υποστήριξη μετά την πώληση, καθώς οι πελάτες του cosmoteinsurance.gr έχουν στη διάθεσή τους πιστοποιημένους συμβούλους, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και για 7 ημέρες την εβδομάδα. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως μέσα από την υπηρεσία παρακολούθησης ζημιάς, οι πελάτες έχουν άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση, για την ευκολότερη και γρηγορότερη διεκπεραίωση της αποζημίωσής τους.

Για τους συνδρομητές COSMOTE (σταθερής, κινητής, τηλεόρασης), παρέχονται ειδικές τιμές και προνόμια.

Επισκεφτείτε την πλατφόρμα της Cosmote Insurance πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης