Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να παραδίδονται τα πρώτα Citroen C4 Cactus, ενός νέου εκκεντρικού μοντέλου της γαλλικής φίρμας που είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο. Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να το καταλάβει κανείς αρκεί να ρίξει μία ματιά στην εξωτερική σχεδίαση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο παρουσιάστηκε στο δίκτυο των αντιπροσώπων της μάρκας και οι πρώτες αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές. Μαζί με το C4 Cactus έκανε την… εμφάνισή του και το C1 το οποίο είναι σίγουρο ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.  


Αριστερά το C4 Cactus και δεξιά το C1…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 13.900 το C4 Cactus
Το C4 Cactus θα εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης που θα ξεκινούν από τα 1.200 κ.εκ. και τους 82 ίππους (βενζίνη) ενώ θα υπάρχει και έκδοση με 110 άλογα turbo που θα εισαχθεί αργότερα. Όσον αφορά τις εκδόσεις diesel, αυτές θα έχουν χωρητικότητα 1.6 λίτρα και θα αποδίδουν 90 και 100 ίππους. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 13.900 ευρώ και θα περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό (οθόνες LCD, θύρες USB κ.λπ.). Στις αντιπροσωπείες της Citroen θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι τιμές για το C1
Όσον αφορά το πολυσυζητημένο C1, ακόμα η εισαγωγική εταιρεία δεν ανακοίνωσε τον επίσημο τιμοκατάλογο, κάτι που θα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν η φουλ έξτρα έκδοση με ζάντες, οθόνη αφής ακόμα και κάμερα οπισθοπορείας θα κοστίζει 10.700 ευρώ γεγονός που σημαίνει ότι η αρχική τιμή θα είναι άκρως δελεαστική. Όσον αφορά την έκδοση με υφασμάτινη οροφή που μετατρέπει το αυτοκίνητο σε Cabrio θα κοστίζει 1.350 ευρώ παραπάνω…

Η νέα γενιά του C1 θα εφοδιάζεται με δύο κινητήρες χωρητικότητας 1.0 και 1.2 λίτρων που θα αποδίδουν 69 και 82 ίππους αντίστοιχα. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την επιλογή τρίθυρης ή πεντάθυρης έκδοσης ενώ θα υπάρχει και έκδοση τύπου cabrio.

 
Τα δύο γαλλικά μοντέλα παρουσιάστηκαν στους αντιπροσώπους της μάρκας στο Grand Resort Lagonisi…


Τα Citroen C4 Cactus και C1 είναι σίγουρο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις της μάρκας στην Ελλάδα…


Εντυπωσιάστηκαν όσοι είδαν από κοντά τα δύο μοντέλα και έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη…

Διαβάστε επίσης: Τέλη Σεπτεμβρίου έρχεται το νέο Citroen C1

Διαβάστε επίσης: Τέλη Σεπτέμβρη θα είναι διαθέσιμο το νέο Citroen Cactus

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης