Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Η νέα γενιά του δημοφιλούς Nissan X Trail βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και οι πρώτοι ιδιοκτήτες δεν θα αργήσουν να τα παραλάβουν. Όπως μπορείτε να δείτε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το zougla.gr, οι πρώτες μονάδες περιμένουν… να περάσουν τον απαραίτητο έλεγχο στις εγκαταστάσεις της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας και να οδηγηθούν στους αντιπροσώπους και μετά στους νέους ιδιοκτήτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα πρώτα X Trail βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της εισαγωγικής εταοιρείας και ο φακός του zougla.gr τα… τσάκωσε πίσω από τα σίδερα!!!

Ένας κινητήρας diesel
Το X Trail θα διατίθεται μόνο με έναν κινητήρα diesel, χωρητικότητας 1.6 λίτρων ο οποίος αποδίδει 130 ίππους. Ο συγκεκριμένος προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με το 0-100 να επιτυγχάνεται σε 10.5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει σχεδόν τα 190 χλμ./ώρα. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου καθώς σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία κυμαίνεται κατά μέσο όρο (επειδή υπάρχουν αρκετές εκδόσεις) κάτω από τα 5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.


To νέο X Trail θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και 7 επιβάτες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μεγάλες οικογένειες!
Το νέο μοντέλο πωλείται με πέντε ή επτά θέσεις ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν την δικίνητη ή τετρακίνητη έκδοση. Τα τέλη κυκλοφορίας, ανάλογα με την έκδοση κυμαίνονται μεταξύ 100 και 150 ευρώ περίπου (105.3 τα φθηνότερα και 152.9 ευρώ τα ακριβότερα). Να σημειώσουμε πως η αρχική τιμή του νέου X Trail είναι τα 26.960 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 38.090 ευρώ στην πολύ ακριβή έκδοση.

Περισσότερες πληροφορίες όταν θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας οδηγική επαφή με το αυτοκίνητο πολύ σύντομα… Μείνετε συντονισμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Nissan X Trail πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: O επίσημος τιμοκατάλογος του νέου Nissan X Trail


Nissan X Trail σε διάφορα χρώματα…

Η σχεδίαση του X Trail  θυμίζει έντονα το νέο Nissan Qashqai…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης