Μάστιγα έχουν καταντήσει οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, καθώς δεκάδες οχήματα εξαφανίζονται καθημερινά και  Η κλοπή έγινε στην περιοχή του Ασπροπύργου…διοχετεύονται είτε σε άλλες αγορές είτε γίνονται ανταλλακτικά. Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν μπορεί να προστατευτεί, αφού δεν υπάρχει σωστή αστυνόμευση.

Αυτήν τη φορά οι επιτήδειοι έκλεψαν μία συλλεκτική  BMW M4 Performance Edition από την περιοχή του Ασπροπύργου. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κλειστό χώρο, αλλά αυτό δεν φάνηκε να ήταν πρόβλημα για τους ληστές, οι οποίοι το σήκωσαν χωρίς κόπο και το εξαφάνισαν σήμερα τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, παραβίασαν μία πόρτα, άνοιξαν την γκαραζόπορτα και… αποχώρησαν σαν κύριοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την BMW M4 έκλεψαν τα ξημερώματα της Τετάρτης...

 

Συλλεκτική…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία από τις 40 (αριθμημένες) BMW M4 Performance Edition που κοσμούν τους ελληνικούς Στον οδηγό αγώνων Αντρέα Κεχαγιά ανήκει η BMW M4…δρόμους και η οποία ανήκει στον οδηγό αγώνων Ανδρέα Κεχαγιά, τον οποίο γνωρίζουμε από τις εμφανίσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων (τρέχει με Ford Sierra).

Η συγκεκριμένη BMW έχει πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας ΙΥΖ 1212. Όποιος είδε κάτι ή γνωρίζει μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6949 100380.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης