Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Boyz Stuff Show 2017, η μεγαλύτερη Έξι αυτοκίνητα αξίας πάνω από 1,5 εκατ. ευρώέκθεση αυτοκινήτων στην Κύπρο. Καινούργια και βελτιωμένα μοντέλα, κλασικά, αξεσουάρ και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με τους τέσσερις αλλά και δύο τροχούς φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της κρατικής έκθεσης Λευκωσίας.

Το zougla.gr δεν έχασε την ευκαιρία και ταξίδεψε στο νησί της Αφροδίτης, για να πάρει μία δυνατή γεύση από την έκθεση, καθώς είναι γνωστό ότι οι Κύπριοι έχουν ιδιαίτερα μεγάλη αγάπη για το αυτοκίνητο.

Δείτε το video με τα 6… τέρατα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αυτοκίνητα που θέλεις

Ένα από τα δεκάδες περίπτερα που μας έκανε αίσθηση ήταν αυτό της εταιρείας PROJ357, στο οποίο Τέτοια αυτοκίνητα μαζί δεν βλέπεις κάθε μέρα!υπήρχαν έξι μοντέλα που θα ήθελε ο καθένας να οδηγεί και γιατί όχι να έχει στο γκαράζ του για να καλύπτει όλες του τις ανάγκες!

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, πρόκειται για τα εξής αυτοκίνητα: BMW M3, Nissan GT-R, Nissan GT-R Nismo, BMW i8, Lamborghini Huracan cabrio και Mercedes G65 by Mansory.

Μαζί με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Αντρέα Ορφανίδη (δεξιά) και Ruslan Aliev

Οι τυχεροί

Έξι αυτοκίνητα σκέτη… κόλαση και το ένα καλύτερο από το άλλο για να μπαίνεις κάθε μέρα στον πειρασμό για το ποιο θα οδηγήσεις. Δεν χάσαμε την ευκαιρία και ζητήσαμε από τους ιδιοκτήτες τους, τον Αντρέα Ορφανίδη και τον Ruslan Aliev, να μας τα… δείξουν, να τα βάλουν μπροστά και να τα ακούσουμε.

Τα λόγια βλέποντας και ακούγοντας αυτά τα… τέρατα είναι περιττά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Τα τέρατα ξεκουράζονται...
Η BMW M3 με παραλλαγή
Μαμά... Nissan GT-R σε ένα χρώμα που δεν υπάρχει
Γνήσιο Nissan GT-R Nismo που δεν χρειάζεται καν σχόλια!
Το διαστημικό υβριδικό μοντέλο της BMW το i8 όπου οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω
Η πίσω όψη της Lamborghini Huracan cabrio...
Mercedes G65 by Mansory body kit αξίας 400.000 ευρώ

Τα βλέπεις και ζαλίζεσαι...
Να βλέπεις διπλά - δίπλα τέτοια... οπίσθια είναι εμπειρία!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης