Μία ελληνική εταιρεία που διαπρέπει στον χρηματοοικονομικό κλάδο και έχει έδρα την Μεγάλη Βρετανία έγινε ο υποστηρικτής της αγωνιστικής ομάδας LCR Honda MotoGP Team. Η συνεργασία των δύο πλευρών αποκαλύφθηκε στον τελευταίο αγώνα στο Μπρνο πριν από τρεις εβδομάδες και θα έχει συνέχεια στον κορυφαίο θεσμό για μοτοσικλέτες παγκοσμίως.

Αλλαγή ονόματος!
Η CWM FX εμφανίστηκε ως βασικός υποστηρικτής της ομάδας σε τρεις αγώνες τη φετινή χρονιά ενώ η συνεργασία ξεκίνησε στο Ολλανδικό TT Assen MotoGP στις 28 Ιουνίου 2014. Ωστόσο και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της εταιρείας η χορηγία θα συνεχιστεί και το 2015 ενώ η ομάδα θα αλλάξειΟ Έλληνας Anthony Constantinouακόμα και το όνομα της (!), σε CWM-LCR Honda.  Για την συνεργασία αυτή ο Έλληνας Anthony Constantinou, που είναι και ο Διευθύνων Σύμβουλος της CWM δήλωσε: «Είμαι στην ευτυχή θέση να αισθάνομαι την οικογένεια της LCR σαν μία προέκταση της οικογένειας της CWM. Το ωραίο σε αυτή τη σχέση είναι ότι συνεργαζόμαστε σαν να γνωριζόμαστε πολύ καιρό, όπως ακριβώς συμβαίνει σε ένα δεσμό πολλών χρόνων. Την επόμενη σεζόν, με τη μετονομασία της ομάδας σε CWM-LCR HONDA, αυτός ο δεσμός θα δυναμώσει και άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία αυτή δίνει άλλη διάσταση στην δυναμική των ελληνικών εταιρειών, που αποδεικνύουν πως εκτός συνόρων διαπρέπουν ακόμα και ως μεγάλοι χορηγοί σε παγκόσμια events όπως είναι το MotoGP.


H CWM FX είναι μία ελληνική εταιρεία που χορηγεί την LCR στο MotoGP!!!


Mε την ευκαιρία της χορηγίας από ελληνική εταιρεία ελπίζουμε να δούμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά!!!


Σε πολλά κέφια η αγωνιστική ομάδα LCR Honda…


Πολύς κόσμος έξω από το hospitality της ομάδας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης