Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την έκφραση «Ο Έλληνας θέλει την Mercedes του» λίγο πολύ οι περισσότεροι την γνωρίζουν. Καθόλου
Η καλή πορεία της Mercedes έχει γίνει σε καιρό οικονομικής κρίσης…τυχαίο το γεγονός ότι, ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών έχει στην κατοχή του μοντέλο της γερμανικής φίρμας ή τουλάχιστον θα ήθελε να έχει.

Αυτό θα λέγαμε ότι ισχύει στα λόγια, γιατί στην πράξη τα πράγματα είναι… καλύτερα για την Mercedes, όσον αφορά την Ελλάδα. Με εξαίρεση την αγορά της Γερμανίας η χώρα μας έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με το ποσοστό των πωλήσεων στην κατηγορία των λεγόμενων premium εταιρειών που είναι το λεγόμενο… τρίο, Audi, BMW και Mercedes.

Η A Class έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αύξηση πωλήσεων της Mercedes στην Ελλάδα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρότυπο η Ελλάδα…
Όπως δείχνουν τα νούμερα, το 2014 η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα στην Ευρώπη (με εξαίρεση την

Η δουλειά που γίνεται στην Ελλάδα είναι αξιέπαινη και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα…Γερμανία) που μεταξύ των τριών εταιρειών αναδείχτηκε πρώτη σε πωλήσεις. Σε καμία άλλη χώρα η Mercedes δεν βρέθηκε μπροστά από τις μάρκες Audi και BMW. Όσον αφορά το 2015, συνέβη σχεδόν το ίδιο με τη διαφορά πως προστέθηκε στο… club των περισσότερων Mercedes (σε πωλήσεις) συγκριτικά με Audi και BMW και η Πορτογαλία!

Να σημειώσουμε πως οι πωλήσεις των αυτοκινήτων Mercedes το 2014 έφτασαν τις 2.809 μονάδες με ποσοστό 3.9%. Αντίστοιχα την περυσινή χρονιά οι πωλήσεις της Mercedes στην Ελλάδα άγγιξαν τις 3.584 μονάδες με ποσοστό 4.7%.

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Mercedes στην Ελλάδα πατώντας ΕΔΩ

Η GLA που ανήκει στην κατηγορία των SUV-Crossover έχει δώσει με τη σειρά έξτρα ώθηση και έχει φέρει νέους πελάτες στην μάρκα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης