Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει το Auto Battleships Festival. Πρόκειται για ένα μεγάλο φεστιβάλ που έχει ως κεντρικό θέμα το αυτοκίνητο και αποτελείται μία σειρά εκδηλώσεων που είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Magic Lamp, επικεφαλής της οποίας είναι ο Μιχάλης Κοντιζάς. Ο εν λόγω επιχειρηματίας μίλησε στο zougla.gr και εξήγησε τους λόγους που το Auto Battleships Festival είναι ένα τόσο ξεχωριστό γεγονός:

Γιατί να επισκεφτεί κάποιος το Auto Battleships Festival;
Γιατί πρόκειται για ενα Show, ένα Festival που θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες και εκθέτες που θα μπορούν να συμμετέχουν, να χορέψουν, να εκπαιδευτούν, να διασκεδάσουν. Ο σκοπός μας είναι να περάσουμε καλά, να ξεφύγουμε, να ξανανιώσουμε παιδιά, να φέρουμε το χαμόγελο και μια μικρή δόση ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο το δικό μας, για το μέλλον της αυτοκίνησης! Επομένως όποιος μας τιμήσει με την παρουσία του θα γίνει μέρος αυτής της αύρας και φυσικά γιατί θα απολαύσει μια σειρά θεαμάτων και επιδείξεων που θα μας απογειώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ξεχωριστό θα δουν οι επισκέπτες;
Ο Μιχάλης ΚοντιζάςDrift Show, διαγωνισμός Burn Out, καλλιστεία για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου (Sound Quality, Voice, Espl, Master), παρουσίαση του Super Car Korres IV, Έκθεση Αυτοκινήτων, Γύρος του Θανάτου, SXS Stunt Extreme Show, Show με μηχανές από την ομάδα Gr Stunt αλλά και Hellenic Mini-Z Cup – Πρωτάθλημα Mini-Z αυτοκίνητα κλίμακας κ.α. Το κεντρικό υπερθέαμα όμως που θα κεντρίσει και θα στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονται εντός και εκτός από το χώρο του Φεστιβάλ είναι το «Born to Race»  που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ, μια πασαρέλα χιλιάδων αυτοκινήτων από επαγγελματίες, λέσχες, Clubs και ιδιώτες που θα προσφέρουν ότι πιο απίστευτο έχουμε ζήσει ως σήμερα στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων.

Την πρώτη χρονιά το φεστιβάλ διεξήχθη στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Φέτος θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Πως έγινε αυτή η επιλογή;
Ο χώρος του OAKA δίνει απίστευτες δυνατότητες για τη διοργάνωση ενός τέτοιου festival. Επιπλέον, θέλαμε φέτος να έρθει εντός της πόλης, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολη η πρόσβαση.

Σε ποιους απευθύνεται το Auto Battleships Festival;
Σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα γούστα. Από τους μικρούς μας φίλους που θα ζήσουν από κοντά τόσα αυτοκίνητα συγκεντρωμένα μαζί, σε συνδυασμό με τον παιδότοπο που θα υπάρχει που θα τους δώσει την δυνατότητα να παίξουν να εκπαιδευτούν να διασκεδάσουν μέχρι ανθρώπους που φτάνουν τα 100. Από απλούς λάτρεις των τεσσάρων τροχών, μέχρι επαγγελματίες του χώρου απλά αλλάζουν τα αυτοκίνητα που τους αρέσουν τα Show που θα δουν και τα Events που θα παρακολουθήσουν. Μια γιορτή για όλους και για όλες…

Πόσος κόσμος υπολογίζεται ότι θα επισκεφτεί την φετινή εκδήλωση;
Πέρσι μας τίμησαν 30.000 άνθρωποι. Φέτος με τη δουλειά και το πάθος που έχουμε δείξει, πιστεύω θα ξεπεράσουμε τις 100.000.

Πόσο είναι το αντίτιμο της έκθεσης για τους επισκέπτες;
Η είσοδος στο χώρο του Festival είναι δωρεάν, ενώ θα πραγματοποιηθούν κάποια events που κι αυτά θα έχουν ελεύθερη είσοδο. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια γκάμα show που η είσοδος τους κυμαίνεται από 1 έως 5 ευρώ.

 

 Η αφίσα του φεστιβάλ. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το zougla.gr

O Μιχάλης Κοντιζάς είναι ο επικεφαλής της διοργάνωσης...

Διαβάστε επίσης: Auto Battleships Festival: Ραντεβού στο… ΟΑΚΑ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης