Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα κείμενο 27 λέξεων η εταιρεία Namco, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και είναι αυτή που σχεδιάζει το επαναλανσάρισμα στην αγορά του θρυλικού PONY, προσπαθεί να βάλει φρένο στις όποιες φημολογίες αλλά και τα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την αναγέννηση του ελληνικού αυτοκινήτου. 

H ανακοίνωση
«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κυκλοφορήσουμε το αυτοκίνητο μας εντός του 2016. Σας ευχαριστούμε όλους, για το ενδιαφέρον που δείχνετε και κυρίως για τη στήριξη σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραπάνω είναι η επίσημη ανακοίνωση που «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα της Namco Hellas (πατήστε ΕΔΩ) και έδωσε το… έναυσμα να αρχίσουν και πάλι οι Έλληνες να ονειρεύονται το δικό τους αυτοκίνητο.

Το τελευταίο πρωτότυπο του Pony...

Δεν θα υπάρξει συνεργασία με τη Lada
Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, οι φήμες σχετικά με ενδεχόμενη «Ράδιο αρβύλα» τα όσα ακούγονται για σίγουρη συνεργασία με τους Ρώσους…συνεργασία Namco και Lada με την ρώσικη εταιρεία να εφοδιάζει την ελληνική με κινητήρες δεν ευσταθούν. Η είδηση αυτή είχε εμφανιστεί πριν από ένα περίπου χρόνο αλλά στο… δια ταύτα, δεν θα προχωρήσει, εκτός απροόπτου.

Κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει, όπως και κάποιο χρονοδιάγραμμα που να μας δείχνει πότε θα γίνει το όνειρο πράξη… Απλά, υπομονή. Στην Ελλάδα ζούμε!

 

Διαβάστε επίσης: Δήλωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τo ελληνικό PONY

Διαβάστε επίσης: Οι Γερμανοί υμνούν το ελληνικό Pony!!! 

Διαβάστε επίσης: PONY: Οδηγούμε για πρώτη φορά το ελληνικό αυτοκίνητο

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης