Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα νέο ρεκόρ επισκευής… φανοποιίας αυτοκινήτων καταγράφηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου στην Αθήνα Τόσο μεγάλη επισκευή οχημάτων σε μία μέρα δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα…και συγκεκριμένα στην αίθουσα ξιφασκίας στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Η ασφαλιστική εταιρεία Anytime προσκάλεσε περισσότερους από 500 πελάτες της, για να επισκευάσει εντελώς δωρεάν το αυτοκίνητο από γρατζουνιές, βαθουλώματα και θαμπωμένα φανάρια.

Στον χώρο όπου είχε διαμορφώσει για αυτόν τον σκοπό, 80 τεχνικοί διαφόρων ειδικοτήτων κατέγραφαν το πρόβλημα και προχωρούσαν στην επισκευή. Σε λιγότερο από μία ώρα το όχημα έφτανε και πάλι στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε χρόνο να περάσει ευχάριστα την ώρα του, παίζοντας… ξύλινο ποδοσφαιράκι, φλίπερ ή πίνοντας τον καφέ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δείτε εικόνες από την εκδήλωση  της Anytime…

Σε μία ημέρα

Σε μόνο μία ημέρα καταγράφηκαν σχεδόν 500 επισκευές οχημάτων, ενώ όσοι δεν… πρόλαβαν έκλεισαν ραντεβού για δωρεάν επισκευή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας AutoKing.

Η εκδήλωση της Anytime πραγματοποιήθηκε για τους πελάτες της, καθώς η πρώτη έχει δείξει πολλές φορές πως στόχος είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους. Επίσης έγινε σε συνεργασία με την Autoking και με την υποστήριξη της PPG Industries..


Το «Fixing Time – Anytime Event» με… αριθμούς

  • Αριθμός επισκευής οχημάτων: 500+
  • Τεχνικοί: 80 άτομα
  • Παραγωγή: 20 άτομα
  • Χώρος: 7.000 τ.μ.
  • μ.ο. χρόνος επισκευής: 45 λεπτά
  • Ημερομηνία: 9/6/2018

Τα αυτοκίνητα φτάνουν στον χώρο όπου βρίσκεται η αίθουσα ξιφασκίας για καταγραφή προκειμένου να πάρουν τον δρόμο της... επισκευής
Η αίθουσα της ξιφασκίας είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο φανοποιείο
Κάπως έτσι φτιάχνεται το χρώμα που χρησιμοποιείται στη βαφή των αυτοκινήτων όταν πρόκειται για επισκευή (δείτε περισσότερα στο σχετικό video παραπάνω)

Πολύς κόσμος εργάστηκε με πάθος για να σημειωθεί το ρεκόρ!
Ακόμα και o... Mcqueen ήταν εκεί για τους μικρούς φίλους
Επί τόπου επισκευή και έτοιμο σε λιγότερο από μία ώρα...
Και φλίπερ για όση ώρα περίμενες να επισκευαστεί το αυτοκίνητό σου...
All time classic το ξύλινο ποδοσφαιράκι... 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης