Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας C, τερμάτισε… το 2014 το Nissan Qashqai περνώντας ακόμα και το VW Golf. Το δημοφιλές όχημα ελευθέρου χρόνου έχει τεράστια ζήτηση και αυτό αποτελεί σπαζοκεφαλιά για τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας οι οποίοι ξέροντας ότι έχουν φτιάξει ένα best Νέα έκδοση βενζίνης 1.600 κ.εκ. θα έρθει εντός του 2015 στην ελληνική αγορά seller μοντέλο αναζητούν τρόπους να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους.

Μέσα σε όλη αυτή την… αναμπουμπούλα, ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της και μία νέα έκδοση. Πρόκειται για το Qashqai με κινητήρα βενζίνης ο οποίος θα έχει χωρητικότητα 1.6 λίτρα και θα αποδίδει 160 ίππους. Με αυτή την κίνηση η Nissan θα ικανοποιήσει και τους πελάτες που θέλουν το κάτι παραπάνω από την ήδη επιτυχημένη έκδοση με τον κινητήρα των 1.2 λίτρων. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της μάρκας, η εν λόγω έκδοση θα είναι μία έκδοση για.. μερακλήδες!

Η συγκεκριμένη έκδοση 1.6 θα έρθει το 2015 στην Ελλάδα, οπότε θα περιμένουμε να μάθουμε το μήνα που θα την εισάγει η ελληνική αντιπροσωπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Διαβάστε επίσης:
Nissan Qashqai 1.5d: Οδηγούμε το πρώτο σε πωλήσεις SUV στην Ελλάδα…

Το Nissan Qashqai μπορεί να κινηθεί άνετα τόσο σε εντός όσο και σε εκτός δρόμου συνθήκες...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης