Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καθημερινό είναι το φαινόμενο με κλέφτες που σπάνε αυτοκίνητα για να αφαιρέσουν αντικείμενα από το εσωτερικό τους…Θύμα επιτήδειων που σπάνε αυτοκίνητα και κλέβουν ό,τι βρούνε μέσα σε αυτά έπεσε την Τρίτη το βράδυ ο Βαγγέλης Γκούμας.

Ο δημοσιογράφος του Star βρισκόταν σε εκδήλωση στη μαρίνα Φλοίσβου και είχε παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ έξω από αυτήν.

Οι κλέφτες έσπασαν αυτό εδώ το τζάμι, άνοιξαν την πόρτα και πήραν ότι βρήκαν μέσα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το έσπασαν για να το κλέψουν

Όταν τελείωσε τη δουλειά του, πήγε να πάρει το Το περιστατικό συνέβη την ημέρα ακριβώς έξω από τη Μαρίνα Φλοίσβου…αυτοκίνητο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο θόρυβος από τα σπασμένα γυαλιά τον έκανε να αναρωτηθεί τι συμβαίνει.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και συνειδητοποίησε πως του είχαν σπάσει το εμπρός μικρό τζάμι από την πλευρά του συνοδηγού προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα και να ψάξουν το αυτοκίνητο για να πάρουν ό,τι έχει μέσα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Γκούμας είχε κάνει ρεπορτάζ για να σπασμένα τζάμια και τους κλέφτες. Χθες το βράδυ έπεσε ο ίδιος θύμα...

Καθημερινό φαινόμενο

Οι κλέφτες δεν διστάζουν να «χτυπούν» και μέρα μεσημέρι….Η ζημιά δεν ήταν μεγάλη σε αντίθεση με την ταλαιπωρία, καθώς έπρεπε να έρθει η αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό αλλά και να ακολουθηθεί η διαδικασία για την αντικατάσταση του τζαμιού.

Όπως αποδεικνύεται, τέτοια περιστατικά είναι καθημερινά στην Αττική ακόμα και σε πολυσύχναστους δρόμους.

Η αστυνομία ήρθε γρήγορα και κατέγραψε ένα καθημερινό φαινόμενο...

Είχε κάνει το ίδιο ρεπορτάζ

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως πριν από τρεις ημέρες ο Βαγγέλης Γκούμας είχε κάνει ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με θέμα τους επιτήδειους που σπάνε τζάμια αυτοκινήτων και κλέβουν ό,τι βρούνε μέσα…

Δείτε το ρεπορτάζ που είχε κάνει ο Βαγγέλης  Γκούμας στο Star πριν από λίγες ημέρες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης