Το χρονικό διάστημα 3-13 Μαρτίου θα διεξαχθεί η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Δυναμική
Με… 20άρες ζάντες αλουμινίου εφοδιάζονται τα δύο πρωτότυπααναμένεται η παρουσία της Nissan η οποία έκανε γνωστό πως θα εμφανίσει δύο εντυπωσιακές ειδικές εκδόσεις των Qashqai και X-Trail.

Με αυτά τα δύο πρωτότυπα η ιαπωνική φίρμα αναζητά τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ενισχύσει τον σχεδιασμό των επιτυχημένων της μοντέλων προσδίδοντας μια πιο premium και δυναμική ερμηνεία στον σχεδιασμό τους.  Τα δύο αυτοκίνητα με την ονομασία Qashqai Premium Concept και X-Trail Premium Concept αντίστοιχα, αν και διαφορετικά μεταξύ τους, διαθέτουν στοιχεία, όπως χρώματα και υλικά, που υποδηλώνουν με τρόπο αναμφισβήτητο την κοινή “καταγωγή” τους. Το Qashqai Premium Concept αποτελεί δημιούργημα του κέντρου σχεδιασμού της Nissan στην Ευρώπη (NDE) που εδρεύει στην καρδιά του Λονδίνου, ενώ το X-Trail Premium Concept είναι έργο του παγκόσμιου κέντρου σχεδιασμού της Nissan (GDC), στην Ιαπωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ζωντανά» χρώματα
Κοινό στοιχείο των δύο αυτοκινήτων είναι η απλή αλλά… ολοζώντανη παλέτα χρωμάτων, με κύριο χαρακτηριστικό την έντονη έκκληση του μαύρου και του λευκού.

Το χρωματικό πάζλ συμπληρώνεται με την αντίθεση από το χρυσό του χαλκού, που προσδίδει τη «ζεστασιά» αλλά και την κομψότητα που αρμόζει σε ένα crossover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το Nissan Qashqai που κυκλοφορεί σήμερα πατώντας ΕΔΩ

Δείτε το Nissan X-Trail που κυκλοφορεί σήμερα πατώντας ΕΔΩ

Το πρωτότυπο Nissan Qashqai που θα παρουσιαστή στην έκθεση της Γενεύης...
Οι χρωματισμοί είναι ιδιαίτεροι...
Άλλο επίπεδο στο εσωτερικό. Μην απορήσετε αν το δείτε σε λίγα χρόνια στο Qashqai παραγωγής...
Ένα διαφορετικό Nissan X-Trail από αυτά που γνωρίζουμε...
Nissan X-Trail σε πρωτότυπη μορφή...
Ακόμα πιο ψηλά η ποιότητα κατασκευής...

 

 

 

 

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης