Η BMW Hellas στηρίζει το αθλητικό ιδεώδες, την έννοια της ομαδικής συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας και συμβάλλει ενεργά στο αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ, ως Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου Αθήνας την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, καλύπτoντας ταυτόχρονα τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών με στόλο αυτοκινήτων BMW.

Το ηλεκτρικό BMW i3 θα συνοδεύει του αθλητές που τα τρέξουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομάδα… Μαραθωνίου με 107 συμμετοχές
Ως υποστηρικτής της προσπάθειας αυτής, η BMW Hellas δημιούργησε φέτος και τη BMW Team, μία ομάδα στην οποία συμμετέχουν δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι της εταιρίας, στενοί συνεργάτες αλλά και πιστοί φίλοι της μάρκας. Την προετοιμασία της ομάδας μήνες πριν τον μεγάλο αγώνα, ανέλαβε η κα. Μαρία Πολύζου, Πρέσβειρα Μαραθωνίου Δρόμου, Προπονήτρια δρόμων αντοχής, Πρωταθλήτρια και κάτοχος του Ρεκόρ Ελλάδος στο Μαραθώνιο δρόμο (2:33:40), Φειδιππίδειος Άθλος Αθήνα –Σπάρτη- Αθήνα 524 χλμ.

Να σημειώσουμε πως την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου (Κυριακή 9 Νοεμβρίου) από τις 7.30 πμ -17.30 μμ, η BMW Hellas θα βρίσκεται στο χωριό των χορηγών στην πλατεία Καραϊσκάκη (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο). Εκεί στο περίπτερο της BMW, θα πραγματοποιηθεί στατικός «Ποδηλατικός Μαραθώνιος» με τη συμμετοχή όλων των επισκεπτών. Στόχος της ενέργειας θα είναι η στήριξη της προετοιμασίας νέων αθλητών που θα επιλεγούν από τους διακριθέντες των αγώνων Run Greece 2015. Οι συγκεκριμένοι αγώνες διοργανώνονται σε πόλεις της Ελλάδας από τον ΣΕΓΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία Πολύζου και ο Κωνσταντίνος Διαμάντης
Το zougla.gr θα τρέξει και στον Μαραθώνιο με την ομάδα της BMW Team

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης