Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κώστας Πατσουρέας και Στέφανος Σπάρταλης είναι δύο πολύ γνωστοί και αγαπητοί στον φίλαθλο κόσμο, οδηγοί αγώνων. Η κόντρα τους αφορούσε πάντα σε αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος Θα θέλαμε η κόντρα των δύο οδηγων να είναι στο βουνό και όχι στο… Facebook!αναβάσεων καθώς και οι δύο έτρεχαν με Mitsubishi EVO και η μάχη του… χιλιοστού ήταν αυτή που κρατούσε πάντα το ενδιαφέρον του κόσμου στα ύψη.

Τα τελευταία χρόνια ο Στέφανος Σπάρταλης συμμετέχει μόνο σε επιλεγμένους αγώνες, σε αντίθεση με τον Κώστα Πατσουρέα ο οποίος τρέχει σε αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Οι δυο τους έχουν καιρό να… κοντραριστούν στις ειδικές διαδρομές αλλά όπως φαίνεται η μεταξύ τους κόντρα συνεχίζεται μέσω Facebook και με πολύ σκληρές δηλώσεις.

H απόφαση του Κώστα Πατσουρέα το Σάββατο το απόγευμα να μην τρέξει στην ανάβαση Διονύσου άναψε... φωτιές στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έτρεξε και άρχισε το πείραγμα
Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση του Κώστα Πατσουρέα να μην τρέξει στην ανάβαση Διονύσου καθώς Πήρε φωτιά το Facebook…ομάδα του δεν μπορούσε να έχει έτοιμο το αγωνιστικό του αυτοκίνητο.

Όπως ήταν φυσικό και μετά την δήλωση του μέσω Facebook, τα social media πήραν… φωτιά. Στο παιχνίδι με το… πείραγμα μπήκε και ο Στέφανος Σπάρταλης και δεν άργησε η ώρα να ξεκινήσει μία άνευ προηγουμένου κόντρα με απίστευτες ύβρεις. Η κατάσταση ξέφυγε και ολοκληρώθηκε όταν ο Κώστας Πατσουρέας αποφάσισε να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση…

Ο Στέφανος Σπάρταλης
Ο Κώστας Πατσουρέας

Η... κόντρα μέσω Facebook έχει ηδη ξεκινήσει

Ο Κώστας Πατσουρέας απαντά και η... μάχη αρχίζει

Ο Σπάρταλης πέρασε στην επίθεση...

και... σεξουαλικά υπονοούμενα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης