Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ξεχωριστό event με φίλους της MINI και της αυτοκίνησης πραγματοποιήθηκε στην αντιπροσωπία της MINI Σπανός ΑΕ στη λεωφόρο Συγγρού. Σε έναν χώρο που από… έξω καταλαβαίνεις πως πρόκειται

Η αγορά ενός αυτοκινήτου MINI στην Σπανός ΑΕ είναι πάντα μία ξεχωριστή εμπειρία…για κάτι μοναδικό και όταν εισέρχεσαι εντός μένεις με ανοιχτό το στόμα, οι MINI fans είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το μοντέλο που πραγματικά τους ταιριάζει.  

Με οικοδεσπότη τον εκκεντρικό Σάκη Τανιμανίδη, όσοι παρευρέθησαν στη νέα αντιπροσωπεία τα εγκαίνια της οποίας έγιναν πριν από λίγες εβδομάδες, είδαν, έμαθαν και… έπαθαν, εμπλουτίζοντας σε κάθε περίπτωση τις γνώσεις τους για τη γκάμα των αυτοκινήτων της MINI. Το μενού περιλάμβανε ενημέρωση των MINI fans από τη θέση του οδηγού, με συνοδηγό τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος προσπαθούσε με ερωτήσεις και συζήτηση να βάλει στο νόημα τους φίλους της μάρκας. Όπως αποδείχτηκε οι γνώσεις των περισσοτέρων γύρω από τα Cooper, Countryman, Cabrio και Clubman ήταν φοβερές και δεν ήταν λίγες οι φορές που εξέπληξαν και τον γνωστό παρουσιαστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τι… έγινε στη MINI Σπανός και όσοι δεν πήγατε τι… χάσατε!



Ζωντανά στα… FM

Το σκηνικό «έντυσαν» τα μουσικά χαλιά της παραγωγού Εύας Μπουντούρη του «EnLefko 87,7»
Cooper, Countryman, Cabrio, Clubman… Να μην ξέρεις ποιο να επιλέξεις!δημιουργώντας μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Επιπλέον οι λιλιπούτειοι φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να… ζωγραφίσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο MINI αλλά να παίξουν και με τα παιδικά αυτοκίνητα. 

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αλλά και το ΜΙΝΙ Candy bar ενώ φίλοι της MINI όπως οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Μανίκας και Φώτης Μπλάνης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το ΜΙΝΙ που τους ταιριάζει σύμφωνα με τον χαρακτήρα τους.

Στην αντιπροσωπεία MINI Σπανός θα περνούν καλά μικροί και μεγάλοι...
Ένα MINI στον αέρα! Είναι γνωστό πως η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Εμπειρία MINI με άφθονο κέφι και... τρέλα!!! Στην φωτογραφία ο Σάκης Τανιμανίδης...
Η αγορά ενός αυτοκινήτου που φέρει την ονομασία MINI είναι ξεχωριστή...
Καλά Χριστούγεννα!!!
Γιώργος Σπανός (αριστερά) και Σάκης Τανιμανίδης

Μόλις έμαθαν τι τύπος MINI είναι...
Να κάθεσαι για να μάθεις και να γνωρίζεις σχεδόν τα πάντα για τη MINI. Απλά δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις...
Η ομάδα του EnLefko έπαιξε live στην εκδήλωση (στα decks η Εύα Μπουντούρη)
Η αγορά ενός MINI είναι πάντα ένα ευχάριστο γεγονός...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης