Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Από την Τρίτη 26 Ιουνίου και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των Με ένα  καινούργιο «εργαλείο δουλειάς» μειώνεις σημαντικά το κόστος στις μετακινήσεις….επαγγελματικών οχημάτων της Fiat τρέχει ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που αφορά σε εκπτώσεις αλλά και τρόπους αγοράς των μοντέλων.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάνει πιο εύκολη τη ζωή του επαγγελματία ο οποίος στοχεύει στην άνεση, την καλύτερη συμβίωση με το εργαλείο της δουλειά του και στη μείωση του κόστους των καθημερινών μετακινήσεων.

Είναι όμορφο και ξεκούραστο να είναι αυτός ο χώρος εργασίας σου...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και άτοκα…

Σύμφωνα με αυτό το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ο πελάτης μπορεί να κάνει χρήση ακόμα και άτοκης αποπληρωμής δανείου, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Για παράδειγμα τα Doblo Cargo και Fiorino μπορεί να τα αποκτήσει κανείς με 36% προκαταβολή, επιτόκιο 0% και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. από εκεί και πέρα για τα Talento Van & Ducato προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης FCA Capital με 50% προκαταβολή, επιτόκιο 2,9% και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

Το Doblo Cargo


Έκπτωση και στο Fullback

Εκπτώσεις υπάρχου για όλα τα μοντέλα ενώ για τα van το ποσό αυτό αγγίζει τα 2.500 ευρώ. Επιπλέον, στο Fullback, το νέο pick up της Fiat, η έκπτωση φτάνει ακόμα και τα 3.500 ευρώ στην έκδοση με την διπλή καμπίνα.

Πλέον τα Fiat Professional Fiorino, Doblo Cargo, Talento Van, Ducato, Panda Van και Fullback είναι διαθέσιμα σε χαμηλότερες τιμές

Για να δείτε τη γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων της Fiat πατήστε ΕΔΩ

 To Fiat Fullback

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης