Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Ένα υπερσύγχρονο αεροδρόμιο όπως είναι αυτό της Αθήνας δεν θα μπορούσε να μην έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών που έχουν στην κατοχή τους ηλεκτρικά οχήματα. Έτσι λοιπόν σε συνεργασία και με την BMW Hellas εγκατέστησαν τον πρώτο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων, στο χώρο στάθμευσης μικρής διάρκειας Ρ2.

Ο φορτιστής είναι ισχύος 3,7 kW και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε ηλεκτρικό ή plug-in hybrid όχημα που φέρει υποδοχή TYPE 2. Ενδεικτικά, όσον αφορά στο χρόνο φόρτισης, ένα όχημα BMW i3 θα μπορεί να φορτίζει σε περίπου 6 ώρες (φόρτιση έως το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας).

Η φόρτιση είναι δωρεάν!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές!
Η υπηρεσία φόρτισης παρέχεται χωρίς χρέωση σε όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία Executive Valet Parking, καθώς και στους πελάτες του χώρου στάθμευσης Ρ2. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι πως η ενέργεια που τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.  Η ηλεκτρική ενέργεια που θα διατίθεται για τη φόρτιση θα αντιλογίζεται σε μηνιαία βάση με την παραγωγή των φωτοβολταϊκών panels που είναι εγκατεστημένα στην οροφή του τερματικού σιδηροδρομικού σταθμού του αεροδρομίου.

Ο ειδικός φορτιστής βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης μικρής διάρκειας Ρ2

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης