Η Porsche είναι από τις εταιρείες που ενθαρρύνουν τους ιδιοκτήτες τους να προχωρήσουν σε μετατροπές σε Μπορείς να φτιάξεις μια Panamera που κανείς άλλος δε θα έχει!παλιά και νέα μοντέλα τους. Από τη δεκαετία του 1950 μάλιστα δέχεται αιτήματα από τους πελάτες της για να προσθέσει ή να αλλάξει κάτι στα μοντέλα της για να αποκτήσουν περισσότερο προσωπικό χαρακτήρα.

Η επιβεβαίωση όλων των παραπάνω έρχεται με την ανακοίνωση της Porsche πως επεκτείνει τη συνεργασία της με το τμήμα Tequipment and Classic στο πρόγραμμα Exclusive Manufaktur, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες με ειδικές προτιμήσεις. Είτε έχεις μια παλιά 911, είτε ένα καινούριο μοντέλο, η Porsche αναλαμβάνει να ικανοποιήσει κάθε αίτημά σου για να μετατρέψεις το αυτοκίνητό σου σε κάτι μοναδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και το Cayenne σου μπορείς να το κάνεις Dakar style εκτός δρόμου!

Αμέτρητες επιλογές έχει ο αγοραστής, ο οποίος δίνει τη δική του πινελιά

Ο επιλογές είναι πάρα πολλές και αρχίζουν με τον σχεδιασμό ενός προϊόντος το οποίο θα είναι ένα και Για τα κλασικά μοντέλα θα υπάρξουν γνήσια εξαρτήματα.μοναδικό. Οι σχεδιαστές του προγράμματος μπορούν να προσφέρουν ειδική επένδυση στο εσωτερικό, χειροποίητα χερούλια, ειδικά τοποθετημένα λογότυπα, χρωματισμούς στο εσωτερικό και το εξωτερικό, πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και σε μεταχειρισμένα μοντέλα η Porsche μπορεί να επέμβει και να τα μετατρέψει σε εκτός δρόμου ή σε ρεπλίκες αγωνιστικές. Στα κλασικά μοντέλα μπορεί κάποιος να βρει αυθεντικά εξαρτήματα προκειμένου τα σπάνια μοντέλα να αναβιώσουν σαν να βγήκαν χθες από το εργοστάσιο. Σημαντικό στην παρούσα φάση είναι ότι η Porsche θα δίνει πιστοποίηση σε κάθε μοντέλο που δημιουργείται για να μπορεί να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά του μετά από χρόνια.

Προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από τους ανθρώπους της Porsche.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Porsche έβγαλε 1,2 δισ. ευρώ σε τρεις μήνες

Ο Ken Block θα αγωνιστεί στο κλασικό Ράλι Σαφάρι με μια Porsche 911!

Η Porsche θα δοκιμάσει βιοκαύσιμα σε αγώνες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης