Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σε πολλούς τα οχήματα τύπου pick up έχουν την ενιαία του… αγροτικού. Ένας χαρακτηρισμός παρεξηγημένος για όσους αναζητούν ένα σκληροτράχηλο αυτοκίνητο καθώς τα νέα pick up θα Με ένα pick up μπορείς να κινηθείς σε μέρη που ούτε μπορείς να φανταστείς… τολμούσαμε να πούμε πως είναι ιδανικά και για ιδιωτική χρήση.

Εσωτερικά η ποιότητα κατασκευής ξεπερνά ακόμα και γνωστά οχήματα ελευθέρου χρόνου, εξωτερικά η σχεδίαση είναι πλέον πολύ προχωρημένη και λόγω του χαρακτήρα τους (αγροτικά… είπαμε!) έχουν ικανότητες που δεν φανταζόμαστε. Επιπλέον οι χώροι που διαθέτουν είναι άφθονοι και χωρούν τα πάντα, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός όλων των παραπάνω να αποτελούν ιδανική πρόταση για όσους έχουν προχωρημένα… χόμπι.

Υψηλή φορολογία
Το αρνητικό στην Ελλάδα είναι πως φορολογούνται ως επιβατικά, εκτός και αν ο ιδιοκτήτης μπορεί να τα δικαιολογήσει ως επαγγελματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παλαιότερο video από το Top Gear του BBC, όπου Ford F150 και Chevrolet Silverado «μάχονται» να φτάσουν στο σωστό σημείο και να διασώσουν τον «αγνοούμενο».

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης