Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Φωτογραφίες: Σπύρος Κανατάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιζήτητο super car, που κάνει θραύση παγκοσμίως, βρίσκεται επιτέλους και στην Ελλάδα. Ο λόγος για τη Lamborghini Huracan, το νέο «baby Lambo», το οποίο αντικαθιστά την Gallardo και αναμένεται να σπάσει τα ταμεία της ιταλικής φίρμας, καθώς η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη και έχει προκαλέσει… πανικό στους ανταγωνιστές.


Λίγο πριν μπεις στην επίσημη αντιπροσωπεία της Lamborghini…

Λευκή Lamborghini;
Μια λευκή Huracan έφερε πριν από λίγες ημέρες η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Lamborghini και την Τετάρτη 16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας, προκειμένου να τη θαυμάσουν από κοντά. Το Huracan «παρέα» και με άλλα μοντέλα της Lamborghini (όπως Murcielago, Gallardo, Espada κ.ά.) κατάφερε να κλέψει την παράσταση ακόμα και σε ένα χρώμα που δεν έχουμε συνηθίσει. Το… λευκό κατά γενική ομολογία δείχνει να της πηγαίνει, όμως το ξεχωριστό κομμάτι βρίσκεται στη σχεδίαση, που θυμίζει μικρή Aventador. Φυσικά, το εσωτερικό με τα νέα ψηφιακά όργανα, που δεν έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν σε Lamborghini, καταφέρνει να βγάζει… μάτι!

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθησαν εκλεκτοί  προσκεκλημένοι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο, ήταν ο ιδιοκτήτης της Trident Cars Γιώργος Λυμπεράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο επιχειρηματίας Γιώργος Λυμπεράκης (δεύτερος από αριστερά) διοργάνωσε και πάλι μiα ξεχωριστή εκδήλωση…

Επιδόσεις… κόλαση!

Όσον αφορά τη Huracan, εφοδιάζεται με έναν V10 κινητήρα 5.2 λίτρων, απόδοσης 610 ίππων και 560 Nm ροπής. Όπως είναι φυσικό, οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, καθώς το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Η τιμή της στην Ελλάδα πλησιάζει σχεδόν τα 350.000 ευρώ, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου το ποσό αυτό κυμαίνεται μεταξύ 200.000 230.000 ευρώ, ανάλογα με τους φόρους. Ωστόσο ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο χρόνος παράδοσης της νέας Huracan, όπου στην Ελλάδα είναι σχεδόν 4 μήνες, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα, αγγίζει τους 24 μήνες!!!

Η συγκεκριμένη Lamborghini Huracan βρίσκεται στην αντιπροσωπεία της Trident Cars στην Κηφισιά (17ο χλμ. Αθηνών Λαμίας, στον παράδρομο) και μπορεί ο καθένας να τη θαυμάσει από κοντά.


Η Huracan θα μπορούσε να βρίσκεται και σε σαλόνι σπιτιού…


Τα… τέρατα ξεκουράζονται


H Lamborghini Espada του 1975


Γέμισε… super cars η αντιπροσωπεία της Trident Cars


Βγάζει μάτια ο V10 κινητήρας των 610 ίππων


Η Espada ήταν αυτή που καλωσόριζε τους επισκέπτες


Το να κάθεσαι μέσα σε μία Lamborghini μόνο χαμόγελο μπορεί να σου χαρίσει


Lamborghini: Το λες και γεμίζει το στόμα σου


Η πίσω όψη της νέας Huracan

Η άγρια ομορφιά της Lamborghini

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης