Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την τρέχουσα εβδομάδα διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο του Harvard στην Βοστώνη, το Greek Economic Forum. Στο ελληνικό συνέδριο που σκοπό έχει να συσπειρώσει τους Έλληνες επιστήμονες από όλο τον κόσμο θα παρευρεθεί, πραγματοποιώντας και διάλεξη, ο διευθυντής διεθνούς εμπορίου της Namco (της εταιρείας που κατασκευάζει το Pony) Γιάννης Ρούσσης.

Την ιστορία της Namco που κατασκεύαζε το Pony θα αναλύσει σε διεθνές forum στο Πανεπιστήμιο του Harvard ο Γιάννης Ρούσσης, διευθυντής διεθνούς εμπορίου της εταιρείας...

«Πάντρεμα» ελληνικών ιδεών
Το οικονομικό αυτό forum σκοπό έχει να λειτουργήσει ως δεξαμενή ιδεών. Στο GEF θα μιλήσουν, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, επιστήμονες και φοιτητές οι οποίοι θα αναπτύξουν ο καθένας ξεχωριστά τις ιδέες του, που θα καταγραφούν δημιουργώντας ένα δυνατό δίκτυο Ελλήνων και δημιουργίας δικτύου έτσι ώστε να αναδειχτεί προς τα έξω η σωστή εικόνας της χώρας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πανεπιστήμιο του Harvard θα διεξαχθεί το 1ο Greek Economic Forum

Στην κάμερα του zougla.gr
Το zougla.gr συναντήθηκε με τον Γιάννη Ρούσση ο οποίος μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε στην ελληνική οικονομία και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρξουν προτάσεις εξωστρέφειας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος θα μιλήσει για την ιστορία της Namco και την παραγωγή του Pony από την δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα.

 

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του διευθυντή διεθνούς εμπορίου της Namco, Γιάννη Ρούσση

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης