Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το GT Concept λανσάρει νέες τάσεις που θα επηρεάσουν την εξελικτική πορεία της μάρκας και αποκαλύπτει τη σχεδιαστική φιλοσοφία των μελλοντικών μοντέλων μας: εκφραστική, πολύ
Με το GT Concept η Opel θέλει να μας δείξει πώς θα είναι τα μελλοντικά της αυτοκίνητασυναισθηματική και σπορ». Αυτά είναι τα λόγια της Tina Müller, CMO (Chief Marketing Officer) της Opel, που, όπως φαίνεται, θέλει να βάλει σε… σκέψεις όχι μόνο τους φίλους της μάρκας αλλά και όλους αυτούς που έχουν στην άκρη του μυαλού τους ένα όχημα με ξεχωριστή σχεδίαση.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Opel GT Concept θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (3 – 13 Μαρτίου) και θεωρείται δεδομένο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Δύο πρωτότυπα. Του 1965 και του 2016...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλο.. αμάξι
Mε κινητήρα μπροστά και πίσω κίνηση προάγει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας στο επόμενο επίπεδο. Δεν φέρει λαβές στις πόρτες ούτε εξωτερικούς καθρέπτες, ενώ απουσιάζει κάθε περιττό διακοσμητικό στοιχείο. Το μακρύ καπό, οι πολύ κοντοί πρόβολοι και η τολμηρή κόκκινη γραμμή ως στοιχείο ταυτότητας αποπνέουν γνήσιο δυναμισμό.

Η απουσία πορτμπαγκάζ, η κεντρική διπλή εξάτμιση, ο σχεδιασμός του τιμονιού και ασφαλώς το όνομα, όλα παραπέμπουν στο πρώτο GT που είδαμε το 1965. Έπειτα από 51 χρόνια η παράδοση συνεχίζεται και μας αφήνει να ονειρευόμαστε…

Μάθετε περισσότερα για τα πρωτότυπα της Opel πατώντας ΕΔΩ


Παρακολουθήστε τη μίνι ταινία διάρκειας 78 δευτερολέπτων για το Opel GT Concept

Εσωτερικό από αυτοκίνητο του μέλλοντος...
Η παράδοση με τα concept cars ξεκίνησε το 1965 με το Opel Experimental GT...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης