Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To 2015 η Toyota εντυπωσίασε με ένα πρωτότυπο όχημα που παρουσίασε στην έκθεση της Μπαίνει εντός του 2016 σε νέα… χωράφια η Τoyota και προκαλεί!Φρανκφούρτης. Το C-HR concept το οποίο ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και crossover αποδείχτηκε πως δεν είναι ένα ακόμα πρωτότυπο.

Σύμφωνα με την Toyota το εκκεντρικό μοντέλο ήδη έχει πάρει την έγκριση για να περάσει την γραμμή παραγωγής. Η αρχική του εμφάνιση ως κανονικό αυτοκίνητο θα γίνει τον επόμενο μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και από εκεί θα ακολουθηθεί η διαδικασία προκειμένου μέχρι το τέλος του 2016 να καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό της παγκόσμιας αγοράς. Το C-HR θα είναι το μικρό SUV της μάρκας το οποίο θα βρίσκεται κάτω από το RAV4 και θα έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες ενός πιο νεανικού κοινού.

Εντυπωσιακή η σχεδίαση του πρωτότυπου της Toyota. Περιμένουμε να δούμε πόσο θα διαφέρει από το αυτοκίνητο της παραγωγής...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μικρό κινητήρα
Αν και φαντάζει ως ένα coupe όχημα στην πραγματικότητα η εκκεντρική του σχεδίαση αποτελεί μια οφθαλμαπάτη. Και αυτό διότι, στην πράξη θα είναι ένα πεντάθυρο αυτοκίνητο με μήκος που θα ξεπερνά τα 4.3 μέτρα. Η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες που θα εφοδιάζει το μοντέλο, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρχει μηχανικό σύνολο κοντά στα 1.6 λίτρα και θα είναι και υβριδικό.

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες, αν και η είδηση είναι πως ένα νέο μικρό SUV θα το δούμε τους επόμενους μήνες από την Toyota.

Για να δείτε την σημερινή γκάμα των μοντέλων της Toyota πατήστε ΕΔΩ

Το μήκος του ιαπωνικού μοντέλου θα ξεπερνά τα 4.3 μέτρα...
Δεν το λες και... καθημερινό Toyota!
Μπορεί να φαντάζει coupe είναι όμως με τέσσερις πόρτες (για τους επιβάτες)
Το C-ΗR θα κυκλοφορήσει και με υβριδικό κινητήρα...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης