Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κάθε χρόνο η Ford βραβεύει τους καλύτερους συνεργάτες της και τους κάνει δώρο ένα ταξίδι σε κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Για εφέτος η αμερικανική φίρμα έχει επιλέξει την Ελλάδα, την οποία θα επισκεφτούν περισσότεροι από 500 υπάλληλοι από όλη την Ευρώπη.

Η Ford είναι μία μάρκα που σέβεται και βρίσκεται πάντα δίπλα στους υπαλλήλους της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακοπές και οδήγηση!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, όσοι διέπρεψαν την περυσινή χρονιά θα επισκεφτούν τη Όσοι έρθουν στην Ελλάδα θα οδηγήσουν και το καινούργιο Fiesta μαζί φυσικά και τα Focus RS, Mustang κ.λπ., κ.λπ.χώρα μας και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Καβούρι.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta, καθώς η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη όπου θα κυκλοφορήσει η νέα γενιά (διαβάστε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ), ενώ θα ακολουθήσουν και ένα οδηγικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει δοκιμές (σε ασφαλές περιβάλλον) με κορυφαία μοντέλα της μάρκας, όπως Ford Focus RS, Ford Mustang κ.λπ.

Πέρυσι οι κορυφαίοι της Ford είχαν επισκεφτεί την Ισπανία, ενώ εφέτος θα βρίσκονται στη χώρα μας το διάστημα 22-25 Ιουνίου, ημερομηνίες με ιδανικό κλίμα για… βουτιές στη θάλασσα και χαλάρωμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης