Η αντιπροσωπεία... κόσμημα της Citroen στην Αγία Παρασκευή

Η αντιπροσωπεία... κόσμημα της Citroen στην Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Μεσογείων 487, βρίσκεται μία από τις πιο εξελιγμένες κάθετες μονάδες Citroen στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μία από τις τρεις αντιπροσωπείες της εταιρείας Citroen Ωμέγα Ελλάς, που λειτουργεί με πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 και διαθέτει τμήμα πωλήσεων αλλά και service καλύπτοντας τις ανάγκες των φίλων της γαλλικής φίρμας στα Βόρεια Προάστια.


Η Citroen Ωμέγα Ελλάς ακολουθεί τα πρότυπα ISO και προσφέρει χαμηλές τιμές στους πελάτες χωρίς... εκπτώσεις στην ποιότητα

Εργασίες με εγγύηση
Η Citroen Ωμέγα Ελλάς, μπορεί να είναι μία πρωτοποριακή αντιπροσωπεία αλλά ακολουθεί τις οικονομικές τάσεις της εποχής όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα.

Φυσικά όλες οι εργασίες στο service καλύπτονται από εγγύηση ενώ για όσους θέλουν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο υπάρχει και τμήμα ανταλλαγής σε τιμές που σίγουρα θα ικανοποιήσουν όσους θέλουν να ανταλλάξουν το παλιό τους όχημα με ένα καινούργιο.Όλη η γκάμα της Citroen φιγουράρει στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής...
Φυσικά δεν λείπει και η οικογένεια της σειράς DS...
Σημαντικό στοιχείο η εξυπηρλετηση του πελάτη...
Άνετη ακόμα και όταν περιμένεις την παραλαβή του αυτοκινήτου σου...
Αυτός είναι ο χώρος του συνεργείου...

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2015, 19:35