Ο Stuart Conway κατάφερε να πετύχει το καλύτερο πράγμα όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα – να O Stuart Conway αγαπούσε παθολογικά τις Harley και τις μοτοσικλέτες και δούλεψε στη Harley Σκωτίας…συνδυάσει το επάγγελμά του με το πάθος του. Όντας λάτρης της Harley-Davidson, ο Conway πέτυχε διάνα όταν προσελήφθη ως εκπαιδευόμενος μηχανικός στη Harley-Davidson στη Σκωτία.

Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον μηχανικό, καθώς ένα ατύχημα άλλαξε τη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδηγώντας μια μοτοσικλέτα πελάτη της Harley βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να συγκρουστεί με ένα αυτοκίνητο και μάλιστα να βρεθεί με το κεφάλι μέσα στο παράθυρο του συνοδηγού.

Άτυχος ο μηχανικός που δεν έζησε τελικά το όνειρο.

To σκέφτεται για φωτογράφος…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατύχημα, εκτός από σωματικά τραύματα, δημιούργησε και ψυχολογικό πρόβλημα στον Conway, ο οποίος Μετά το ατύχημα απέκτησε φοβία για τις μοτοσικλέτες…απέκτησε μόνιμη φοβία για τις μοτοσικλέτες. Κάθε φορά που ανέβαινε σε μοτοσικλέτα έτρεμε και είχε φοβερό άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει.

Η εταιρεία προσπάθησε να βοηθήσει τον μηχανικό μεταφέροντάς τον σε άλλο τμήμα μακριά από τις μοτοσικλέτες, ενώ ο σερίφης της πόλης αποζημίωσε τον Conway με 61.000 λίρες από την ασφάλεια της εταιρείας.

Πλέον ο Conway σκέφτεται να γίνει φωτογράφος… ίσως και μοτοσικλετών.

 

Η Harley-Davidson και οι αρχές της περιοχής φρόντισαν να αποζημιώσουν τον κ. Conway.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης