Ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία «Future Bonus» τρέχει η BMW με ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου Το  πρόγραμμα «Future Bonus» της BMW θυμίζει  απόσυρση…2017 που λίγο… πολύ μας θυμίζει την παλαιά απόσυρση.

Σκοπός της γερμανικής φίρμας είναι να δώσει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και να διαδώσει τις καινοτομίες που συναντούμε στα μοντέλα της τα οποία εκπέμπουν χαμηλούς ρύπους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία αλλά και την τσέπη μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H BMW Series 1 είναι η πιο προσιτή BMW και μπορεί κανείς να την αποκτήσει με έκπτωση

Δίνεις το παλιό ρυπογόνο και κερδίζεις έως και 2.000 ευρώ με την αγορά νέου αυτοκινήτου με χαμηλούς ρύπουςΠανευρωπαική πρωτοβουλία
Με αυτό το γνώμονα, η ΒΜW αναλαμβάνει μία πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων που βρίσκονται σε κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα και για όσους έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα με κινητήρες diesel τεχνολογίας Euro 4 και παλαιότερα, προσφέρει την λεγόμενη επιδότηση ανταλλαγής «Future Bonus» που μεταφράζεται σε έκπτωση έως και 2.000 ευρώ (ανάλογα με το μοντέλο)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ισχύει θα πρέπει ο πελάτης να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο της γκάμας που δεν εκπέμπει πάνω από 130 γραμμάρια CO2 στο χιλιόμετρο. Με αυτό τον τρόπο θα έχει και έκπτωση και προνομιακό επιτόκιο 3.9%.

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων αλλά και να… τσεκάρετε τις εκπομπές ρύπων CO2 πατήστε ΕΔΩ

Η απόκτηση ενός ηλεκτρικού ή plug in hybrid μοντέλου (συνδυασμός κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα) δεν προσφέρει μόνο... bonus έκπτωσης αλλά και bonus που θα αφορά στο χαμηλό κόστος χρήσης!!!
Ακόμα και η BMW 7 Series έχει έκπτωση στην υβριδική της εκδοχή
Το ηλεκτρικό i3 καταναλώνει (σε ρεύμα) 1.5 περίπου ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης