Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα Formula Student του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με την ονομασία «ART» Με την στήριξη μεγάλων εταιρειών η ομάδα ART μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά!αποτελείται από φοιτητές κυρίως μηχανολόγους μηχανικούς. Ξεκίνησε το 2006 και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις κατασκευές συνολικά πέντε αγωνιστικών μονοθεσίων.

Οι διακρίσεις ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Για το 2017 η ομάδα θα έχει την υποστήριξη της Bosch Ελλάδας με σκοπό να μπορέσει να δημιουργήσει ένα αναβαθμισμένο και πολλά υποσχόμενο μονοθέσιο που θα διαπρέψει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Η ομάδα Formula Student ART του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής πέντε μονοθέσια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενίσχυση της ανάπτυξης…
Mέσω αυτής της χορηγίας, η Bosch προσβλέπει στην ενίσχυση της ανάπτυξης της αναλυτικής επιστημονικής σκέψης και της καινοτομίας όπως και στην εξάσκηση των φοιτητών σε όσα έχουν διδαχθεί σε θεωρητικό επίπεδο.

Να σημειώσουμε πως η συνεργασία της «ART» και της Bosch Eλλάδας δεν προέκυψε τυχαία αλλά ως αποτέλεσμα του ετήσιου διαγωνισμού Formula Student που καθιέρωσε από πέρυσι η Bosch.

Το μονοθέσιο της ART model year 2016
Η Bosch στηρίζει από φέτος την ομάδα των φοιτητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης