Αύριο, 3 Ιανουαρίου 2019, ο μεγάλος Michael Schumacher, ο οποίος παραμένει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, γιορτάζει τα πεντηκοστά του γενέθλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανήμερα των 50ών γενεθλίων, θα εγκαινιαστεί η έκθεση για τον σπουδαίο Γερμανό οδηγό στο μουσείο της Ferrari στο Maranello και θα τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή «Michael Schumacher» – διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.

Με αφορμή όλα αυτά, η οικογένεια Schumacher εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους τους φαν του Michael για την υποστήριξη και στέλνοντας ευχές για ένα ευτυχισμένο 2019. Φυσικά, δεν έγινε καμία αναφορά στην πορεία της υγείας και της αποκατάστασης του πρωταθλητή της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

Είμαστε χαρούμενοι που αύριο θα γιορτάσουμε τα πεντηκοστά γενέθλια του Michael μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Ως δώρο για εκείνον, εσάς και εμάς, το ίδρυμα Keep Fighting Foundation δημιούργησε ένα ψηφιακό μουσείο. Η επίσημη εφαρμογή «Michael Schumacher» θα είναι διαθέσιμη από αύριο, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να θυμηθούμε τις επιτυχίες του. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με αυτή.

Ο Michael μπορεί να είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει, το ίδιο είμαστε κι εμείς! Γι’ αυτό θυμόμαστε τις επιτυχίες του με την έκθεση της προσωπικής συλλογής του στην Κολωνία, δημοσιεύουμε αναμνήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation. Θέλουμε να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του, τον ενθουσιασμό του.

Μπορείτε να είστε σίγουροι πως είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια και πως κάνουμε οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας για το γεγονός ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Michael, διατηρώντας, όπως πάντα, την ιδιωτικότητα που επιθυμούσε για ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της υγείας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία 2019.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης