Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μετά από πολύ καιρό και μεγάλη αγωνία από τους απανταχού Alfisti πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας Alfa Romeo Giulia. Με σύγχρονο… design και σχεδίαση που θυμίζει Ιταλία, το νέο μέλος της οικογένειας AR ετοιμάζεται να αλλάξει τα δεδομένα για την μάρκα. Η Giulia, που

Η A.L.F.A. προέρχεται από το “Anonima Lombarda Fabbrica Automobili”, το οποίο μεταφράζεται στα Ελληνικά σαν «Ανώνυμη Εταιρεία Κατασκευής Αυτοκινήτων Λομβαρδίας»

αναδεικνύει το θρυλικό σήμα Quadrifoglio, παρουσιάστηκε σήμερα στον διεθνή τύπο στο μουσείο της Alfa Romeo στο Arese, κοντά στο Μιλάνο. Ήταν μία ειδική εκδήλωση και μία γιορτή καθώς σήμερα η μάρκα γιορτάζει τα 105 χρόνια κατασκευής αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται η νέα Giulia θα δώσει και το έναυσμα για το νέο ξεκίνημα της μάρκας έχοντας και την στήριξη των φανατικών φίλων της σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στα επόμενα 3 χρόνια θα ακολουθήσουν άλλα 7 μοντέλα, γεγονός που δείχνει και την αντίδραση των Ιταλών στην Γερμανική, κυρίως, κυριαρχία. Επειδή όμως μία Alfa Romeo πρέπει όχι μόνο να δείχνει αλλά και να είναι Alfa Romeo οι άνθρωποι της μάρκας έβαλαν τον καλύτερο τους εαυτό για να το πετύχουν.

Δείτε την εμφάνιση της Giulia από την σημερινή πρώτη παγκόσμια παρουσίαση


Επιτέλους οι Ιταλοί.. ξύπνησαν!

Από τις φωτογραφίες ήδη φαίνεται ξεκάθαρα πως οι Ιταλοί δεν αστειεύονται ενώ μελετώντας τα στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα καταλαβαίνουμε πως θα αλλάξουν πολλά και σε πολλές κατηγορίες.
Το νέο σήμα σχεδιασμένο από τον Robilant Associati έχει ανανεωθεί και εκμοντερνιστεί περιμετρικάΧαρακτηριστική η έκδοση με τον κινητήρα V6 turbo 3.0 λίτρων που έχουν βάλει το χεράκι τους οι άνθρωποι της Ferrari και αποδίδει 503 ίππους ενώ έχει επιτάχυνση από 0-100 σε 3.9 δευτερόλεπτα! Με αναλογία 2.99 κιλά ανά ίππο, κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως έφτασε η ώρα της ανατροπής!

Από εκεί και πέρα η κατανομή βάρους 50/50, οι εξελιγμένες αναρτήσεις, το σύστημα διεύθυνσης – πέδησης και η ευρύτατη χρήση εξαιρετικά ελαφρών υλικών μας δείχνουν ότι η νέα εποχή Alfa Romeo ξεκινά σύντομα.

Όλα αυτά μπορεί να είναι προς το παρόν στα χαρτιά όμως όλοι ξέρουμε πως σύντομα θα τα δούμε και στην πράξη. Ξεκάθαρα πλέον οι Alfisti… ξύπνησαν και σκοπεύουν να ανεβάσουν την μάρκα εκεί που της αξίζει.

Η επιστροφή της Αlfa Romeo με τη νέα Giulia η οποία παρουσιάστηκε σήμερα στην Ιταλία...
Ιταλικό design που όμως δεν λείπουν και οι επιρροές από.. Γερμανία μεριά!
Το... οικογενειακό μοντέλο θα έχει επιδόσεις super car καθώς ο κινητήρας των 3.0 λίτρων θα αποδίδει 503 ίππους!
Κοιτάς και αρρωσταίνεις....

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης