Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα πραγματικό διαδικτυακό… χαμό προκάλεσε η λίστα με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έδωσε στην δημοσιότητα το zougla.gr και έχει στην κατοχή της η τράπεζα Eurobank.

Η απήχηση ήταν τόσο μεγάλη που το σύστημα διαχείρισης των αυτοκινήτων της εν λόγω τράπεζας ήταν πολλές φορές (από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι την Δευτέρα το πρωί) εκτός λειτουργίας, λόγω της Πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν προσφορές σε μεταχειρισμένα μεγάλης επισκεψιμότητας. Όπως αποδείχτηκε, το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν και παραμένει υψηλό καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κόσμος αναζητά την πραγματική ευκαιρία για να αγοράσει ακόμα και αυτοκίνητο.


Πάνω από 60 αυτοκίνητα προς διάθεση

Το zougla.gr έψαξε και βρήκε την αντίστοιχη λίστα από την τράπεζα Πειραιώς. Όπως θα δείτε και η εν λόγω τράπεζα διαθέτει λίστα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμα 66 οχήματα με τις τιμές να ξεκινούν από τα 4.200 ευρώ (αφορά Renault Megane) και φτάνουν τα 24.500 ευρώ στην περίπτωση που αφορά ενός Mitsubishi EVO.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε και σύμφωνα με την ίδια την τράπεζα, πως για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου ισχύει έκπτωση της τάξης του 10%.

Για να δείτε την λίστα αλλά και πληροφορίες για τη λίστα με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της τράπεζας Πειραιώς πατήστε ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: H Eurobank πουλάει 7 κατασχεμένα αυτοκίνητα 4×4 για 2.000 ευρώ…


Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε ένα δείγμα με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Τράπεζας Πειραιώς

 

 

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης