Όλοι, λίγο ή πολύ, ονειρευόμαστε να έχουμε ένα εξωτικό supercar να μας περιμένει κάτω από το σπίτι μας, Αντί να δώσεις 250.000€, δίνεις 270€ και παίρνεις μια McLaren!να νιώσουμε τις επιδόσεις και την τεχνολογική υπεροχή που έχει ένα τέτοιο όχημα. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην μπορούμε να πάρουμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να το αγοράσουμε σε μορφή… παιχνιδιού.

Η McLaren έχει στην γκάμα της αρκετά παιδικά αυτοκίνητα. Τώρα προχώρησε στην κατασκευή ενός νέου μοντέλου, του GT, για παιδιά ηλικίας τριών έως έξι ετών. Πρόκειται για μια καλοσχεδιασμένη ρεπλίκα 12V εμπνευσμένη από το πραγματικό supercar, η οποία είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα και με ηλεκτροκινητήρα, παρακαλώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πόρτες ανοίγουν ελαφρώς προς τα επάνω όπως στην κανονική McLaren GT.

Η κανονική McLaren GT κοστίζει περίπου 250.000€!

Highlight του παιδικού McLaren GT είναι οι πόρτες οι οποίες ανοίγουν προς τα πάνω, όπως στο κανονικό Υπάρχει και ένδειξη μέτρησης της μπαταρίας.αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό βρίσκουμε επιλογές οδήγησης, ένδειξη στον πίνακα οργάνων της επιλογής οδήγησης, κάθισμα τύπου μπάκετ με ζώνη ασφαλείας και σύστημα infotainment με θύρα USB και SC Card για να ακούσεις τη μουσική που θέλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε πορτμπαγκάζ λειτουργικό, ενώ τα φώτα των φρένων πίσω λειτουργούν κανονικά. Η τιμή του McLaren GT είναι στα 272€, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αποκτήσει ένα supercar!

Πλούσιο εσωτερικό με οθόνη infotainment.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατέγραψε live την «απογείωση» της McLaren

Αυτή η McLaren F1 κοστίζει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης