Οι πρώτες εικόνες της καινούριας ηλεκτρικής Maserati έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του κόσμου. Η Το 2018 η Maserati είχε παρουσιάσει την Alfieri με στόχο να χτυπήσει την TeslaGrand Tourismo βρίσκεται στη διαδικασία εξέλιξης και δοκιμάζεται στην πίστα για να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητας των συστημάτων της, αλλά και η οδική της συμπεριφορά στη γρήγορη οδήγηση.

Η Grand Tourismo EV αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το 2022 και θα βρεθεί άμεσα αντιμέτωπη με τις Tesla S και Porsche Taycan. Η διαφορά με τους βασικούς αντιπάλους της είναι ότι θα έχει δύο πόρτες διατηρώντας την παράδοση με μακρύ καπό και αυστηρά δύο θέσεις στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ζάντες είναι ειδικά σχεδιασμένες για καλύτερη αεροδυναμική και ψύξη του συστήματος ανάκτησης ενέργειας.

Μέσα στο 2022 αναμένεται να είναι έτοιμο το Grand Tourismo EV

Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της Maserati ήρθε από ένα σχέδιο του 2014 στο πρωτότυπο Alfieri με Θυμίζουμε ότι η Maserati ανήκει στον όμιλο Stellantisμεγάλες γρίλιες και τεράστιο μυώδες καπό. Τα φωτιστικά σώματα αντίθετα προέρχονται από τη MC20, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε το ενιαίο LED φωτιστικό σώμα που συναντάμε στην Grecale.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Grand Tourismo θα είναι αρκετά δυνατή καθώς οι τρεις ηλεκτροκινητήρες θα έχουν απόδοση κοντά στους 690 ίππους – πιο δυνατός δηλαδή από τη V8 έκδοση. Η κίνηση θα μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, ενώ θα διαθέτει την τεχνολογία 800V στη φόρτιση των μπαταριών. Αυτό σημαίνει ότι το 80% θα γεμίζει σε 20 λεπτά με την αυτονομία να ξεπερνάει τα 480 χιλιόμετρα. Η Maserati υπόσχεται τέλος ότι θα εξοπλίσει το GT με νέας γενιάς αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3 προσφέροντας άνεση και ευκολία στον οδηγό.

Δοκιμές σε δρόμο και πίστα για τη Maserati.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2023 έρχεται η υβριδική Maserati Levante

Τρομερό ατύχημα με Maserati

O Μπέκαμ ντριφτάρει με τη Maserati των 580 ίππων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης