Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα ολοκαίνουργιο Scooter της Yamaha χάρισαν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου το οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε φίλαθλο της ομάδας. Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό καθώς οι O φίλαθλος του ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε με ένα scooter γεμάτο σελοτέιπ και αποφάσισαν να του κάνουν δώρο ένα καινούργιο για να μπορεί να βλέπει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα!ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδειξαν πάνω από όλα ότι είναι άνθρωποι.

Τελικός αποδέκτης ήταν ο Φάνης, φίλαθλος της ομάδας, ο οποίος ταξίδευε σε διάφορες πόλεις για να μπορεί να βλέπει τον ΠΑΟΚ από κοντά.

Scooter γεμάτο… σελοτέιπ!
Ωστόσο, το μηχανάκι που είχε, ένα παλαιό Suzuki DIO μόλις 50 κ.εκ. γεμάτο με… σελοτέιπ, κινητοποίησε άμεσα τον αρχηγό Κλάους Αθανασιάδη ο οποίος τον είδε στη Βέροια και εντυπωσιάστηκε. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο αρχηγός κινητοποίησε τους συναθλητές του, συγκέντρωσε τα χρήματα, επισκέφτηκε την Yamaha Μερεμετσάκη και και αγόρασε ένα Yamaha Delight αξίας 2.200 ευρώ. Μάλιστα η κινητοποίηση ήταν τέτοια που ακόμα και η οικογένεια Μερεμετσάκη, αποφάσισε να κάνει δώρο τα πρώτα service!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην φωτογραφία βλέπετε τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καβάλα σε ένα μηχανάκι που για να κινηθεί και να μην διαλυθεί είναι γεμάτο με... σελοτέιπ!!! Αυτό είδαν οι παίκτες της ομάδας και αποφάσισαν να του κάνουν δώρο μία καινούργια Yamaha!

Φυσικά το σύγχρονο scooter παραδόθηκε σε… μαύρο χρώμα και μάλιστα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, όπου ο Φάνης δεν το πίστευε! Μία κίνηση που δείχνει την άλλη πλευρά του αθλητισμού…

Ευχόμαστε καλά χιλιόμετρα και πάνω από όλα με ασφάλεια για τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ.

 
Δείτε την παράδοση… παραλαβή στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης