Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο μοντέλο της Porsche ακούει στο όνομα Taycan. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που εφοδιάζεται με μπαταρίες και για την κίνησή του χρειάζεται φόρτιση με ρεύμα.

Το γερμανικό σπορ μοντέλο είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις με ισχύες που ξεκινούν από τα 530 άλογα και φτάνουν έως τα 760 στην κορυφαία turbo S.

Η Porsche Taycan έπρεπε να βρεθεί στον... αέρα για να τοποθετηθεί εντός του Golden Hall.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσβαση σε όλους…

Είναι χαρακτηριστικές οι επιδόσεις της Taycan με το 0-100 να επιτυγχάνεται στην κορυφαία έκδοση σε μόλις Η Taycan είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Porsche.2,8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 260 χλμ./ώρα.  Ήδη στην Ελλάδα έχουν ταξινομηθεί 13 ολοκαίνουριες Porsche Taycan με τις τιμές να ξεκινούν από τα 111.700 ευρώ και να αγγίζουν τα 194.900.

Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να το δει κανείς στις εκθέσεις της Porsche σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή ακόμα και στο… Golden Hall, όπου υπάρχει ήδη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Όπως θα δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες, η διαδικασία τοποθέτησης ενός αυτοκινήτου μέσα στο Golden Hall δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, καθώς πρέπει να… πετάξει (με γερανό) και να εισέλθει σε συγκεκριμένο χώρο του κτηρίου.

H... παραλαβή στο Golden Hall.

Στον αέρα…

Έτσι, λοιπόν, η Porsche Taycan «πέταξε» με τον ειδικό γερανό, μπήκε στο… πολυκατάστημα που βρίσκεται στο Μαρούσι και πλέον μπορεί ο καθένας να τη θαυμάσει από κοντά, χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί σε κάποια αντιπροσωπεία της μάρκας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Porsche Taycan πατήστε ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Ταυτόχρονη φόρτιση Porsche από φορτηγά-γεννήτριες ισχύος 2.1MWh

Διαβάστε επίσης: Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Porsche το πρώτο εννιάμηνο του 2020;

Διαβάστε επίσης: Αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα – ακόμα και Lamborghini – έχουν πουληθεί στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

 

Εικόνες που δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε καθημερινά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης