Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H κίτρινη Mercedes AMG GT S που βρέθηκε για λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα έκανε… σαματά. Εικόνες και πλάνα της έπαιξαν στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, στις εφημερίδες και στα περιοδικά, καθώς η Σπάνια βλέπουμε τέτοια αυτοκίνητα στους ελληνικούς δρόμους… εισαγωγική εταιρεία έδωσε την ευκαιρία σε πελάτες και δημοσιογράφους να την οδηγήσουν.

Η συγκεκριμένη έφερε γερμανικές πινακίδες και γι’ αυτό το πέρασμα από την Ελλάδα ήταν περιορισμένο. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, η κίτρινη AMG GT S δεν ήταν η μόνη που έκανε την εμφάνισή της στους ελληνικούς δρόμους, καθώς υπάρχει μία ανθρακί, την οποία και απαθανάτισε ο Δ.Φ. στον Λαιμό της Βουλιαγμένης. Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για ταξινομημένη στην Ελλάδα και λογικά η πρώτη με εγχώριες πινακίδες.

Αυτή είναι η πρώτη Mercedes AMG GT S με ελληνικές πινακίδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιδόσεις… φωτιά
H Mercedes AMG GT S εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο V8 χωρητικότητας 3.982 κ.εκ., το οποίο αποδίδει 510 ίππους στις 6.250 σ.α.λ. και παράγει 650 Nm ροπής.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3.8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 310 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρώτη Mercedes AMG GT S των 510 ίππων που ήρθε στην Ελλάδα…

Δείτε περισσότερα σχετικά με τη Mercedes AMG GT S πατώντας ΕΔΩ

Πριν από λίγες ημέρες η Mercedes Benz Hellas έφερε στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη AMG GT S την οποία είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων...

Στο άρθρο που θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες ημέρες στο zougla.gr με την Mercedes AMG GT S θα έχουμε και το video με τα εντυπωσιακά πλάνα που καταγράψαμε όταν πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο οδηγός αγώνων και πρωταθλητής αναβάσεων Κώστας Πατσουρέας (δεξιά) και στη θέση του συνοδηγού ο Βασίλης Σαρημπαλίδης...

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης