Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα μέσο μετακίνησης αλλά καθημερινότητας και… εμπλοκής με τα χόμπι
Μετά την Αγγλία, την Ελβετία και την Ιταλία μήπως σειρά έχει η Ελλάδα;που έχει ο καθένας. Η SsangYong που είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων της Κορέας με παράδοση στα τετρακίνητα οχήματα, επεκτείνει και ενισχύει την ευρωπαϊκή της παρουσία, χορηγώντας σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες στη Γηραιά Ήπειρο.

Στη Μεγάλη Βρετανία για παράδειγμα ήταν πρόσφατα ο επίσημος χορηγός του Silverstone Classic, του μεγαλύτερου αγωνιστικού φεστιβάλ κλασσικών αυτοκινήτων. Εκτός από τα 60 αυτοκίνητα που διέθεσε για τις μεταφορές των VIPs, διοργάνωσε και έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα, με μοντέλα Tivoli στη θέση των παιχτών, για να γιορταστεί η 50ή επέτειος από τον θρυλικό τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 1966 ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία. Παράλληλα, η κορεατική φίρμα είναι και ο επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Luton Town FC στην Μεγάλη Βρετανία.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του mountain bike Jolanda Neff...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές συνεργασίες…
Αντίστοιχα στην Ιταλία η SsangYong ανανέωσε τη συνεργασία της με τη UC Sampdoria και έτσι το λογότυπο του SsangYong XLV στολίζει τη φανέλα των παιχτών της γι’ αυτή τη σεζόν.

Τέλος, η SsangYong Ελβετίας είναι ο σταθερός χορηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του mountain bike, Jolanda Neff, η οποία κατετάγη 6η στην κλάση της κατά τη διάρκεια των εφετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της SsangYong πατήστε ΕΔΩ

Η κορεατική φίρμα είναι ο επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Luton Town FC στην Μεγάλη Βρετανία
Οι παίκτες της Sampdoria με αυτοκίνητα της SsangYong...
Όπως φαίνεται η SsangYong παίζει καλή... μπάλα με τον αθλητισμό!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης