Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

       



Η SEAT ορίστηκε από την Volkswagen AG για να «οδηγήσει» την ανάπτυξη του oμίλου στη Βόρεια Αφρική. Η ισπανική εταιρεία θα αναλάβει τον συντονισμό της στρατηγικής του oμίλου στην περιοχή θα Επεκτείνεται σε νέες αγορές ο όμιλος VW…εντοπίσει πιθανές συνέργειες και θα προωθήσει τις εταιρικές σχέσεις με άλλες εταιρείες.

Είναι μια απόφαση που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής των Γερμανών για αποκέντρωση της οργανωτικής του δομής με στόχο την επίτευξη αναπτυξιακής ταχύτητας και αποτελεσματικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επέκταση στη Βόρεια Αφρική αποτελεί μια κίνηση προς την παγκοσμιοποίηση για την SEAT, η οποία πέρα από την Ευρώπη επιθυμεί να ενισχύσει την παρουσία της και στις πέντε ηπείρους.

Στο εργοστάσιο στο Rezilane γίνεται η συναρμολόγηση της νέας γενιάς του Ibiza και του νέο Arona


Επιτυχημένο εγχείρημα

Στόχος είναι το εγχείρημα να στεφθεί από επιτυχία αντίστοιχη με αυτή που σημειώθηκε στην ΑλγερίαΑπό τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Μάιο, 10.700 νέα SEAT πουλήθηκαν στην Αλγερία…όπου από πέρυσι λειτουργεί το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Seat στην πόλη Rezilane.

Η εγκατάσταση του εργοστασίου εκεί, έχει συμβάλει σε σημαντική αύξηση των πωλήσεων της SEAT φέτος στην Αλγερία χάρη στη συναρμολόγηση σε αυτό της νέας γενιάς Ibiza ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει και η πώληση Leon και Arona στην αλγερινή αγορά.

Και τα τρία μοντέλα κατασκευάζονται στο Martorell στην Ισπανία ενώ η τελική συναρμολόγηση και του Arona θα πραγματοποιείται επίσης στο εργοστάσιο Relizane.

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της SEAT πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης