Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεργασία με την Philips ξεκίνησε η SEAT προκειμένου να… φωτίσει το εργοστάσιο της στο Martorell με το πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Οι εταιρείες υπέγραψαν μεταξύ τους μία συμφωνία για την
Συνολικά 1.200 νέα φώτα LED θα αντικατασταθούν στο εργοστάσιο της SEAT στο  Martorellαντικατάσταση του συμβατικού εξωτερικού φωτισμού του εργοστασίου με φώτα τεχνολογίας LED. Με αυτό τον τρόπο η ισπανική εταιρεία εξοικονομεί 80% από την κατανάλωση ενέργειας, δηλαδή πάνω από 900 MWh ετησίως.

Το έργο αυτό συμβαδίζει με την περιβαλλοντική στρατηγική της SEAT, που ονομάζεται Ecomotive Factory με στόχο πιο αποτελεσματικές, βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον εργοστασιακές εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H αντικατάσταση του συμβατικού εξωτερικού φωτισμού του εργοστασίου με φώτα τεχνολογίας LED θα μειώσει την κατανάλωση κατά 80%

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής…
H ενέργεια αυτή περιλαμβάνει την αντικατάσταση των σημερινών φωτιστικών σωμάτων στους δρόμους εντός του εργοστασίου και στους χώρους στάθμευσης.

Σήμερα τα φώτα σε αυτά τα σημεία καταναλώνουν περίπου 80% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα φώτα LED και έχουν διάρκεια ζωής πέντε φορές μικρότερη συγκριτικά με τα νέα φώτα (διάρκεια ζωής σχεδόν 45.000 ώρες).

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της SEAT πατήστε ΕΔΩ

Εκτός από τα φώτα LED στα αυτοκίνητα της η SEAT θα τοποθετεί και φώτα LED στο εργοστάσιό της στο Martorell...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης