Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση των παρακάτω φωτογραφιών της McKlein Photography.

Όπως θα δείτε, και ανήρτησε στο twitter,  έβγαλε από το χρονοντούλαπο εικόνες που έχει απαθανατίσει και μας θυμίζει τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο θαυμαστό κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ένα παζλ από εικονες με τεράστια ιστορία (πηγή: twiiter mcklein photography) - Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να την δείτε μεγαλύτερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταξίδι σε έναν άλλον κόσμο

Βλέπεις, θυμάσαι, θαυμάζεις και ονειρεύεσαι…Με αναρτήσεις της στο twitter μας ταξιδεύει με τον δικό της τρόπο σε έναν άλλον κόσμο, γεμάτο, άγχος, γκάζια, τεχνολογία, θεάματος, μαχών.

Κοιτάζοντας όλες αυτές τις φωτογραφίες ,ο θαυμασμός για τους «μαχητές» του φακού περισσεύει. Γιατί μπορεί όλοι εμείς να απολαμβάνουμε μία «απλή» φωτογραφία, αλλά κάθε μία από αυτές κουβαλά μαζί της μία ολόκληρη ιστορία.

Αυτή η εικόνα έχει κάνει το γύρο του... κόσμου χιλιάδες φορές

Σεβασμός στους φωτογράφους…

Ένα κλικ δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουμε…Αναζητήσαμε στο twitter της McKlein Photography μοναδικές φωτογραφίες τις οποίες «ανέβασε» αυτήν την περίοδο που ο πλανήτης έχει δεχτεί ένα τεράστιο πλήγμα.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που έχουν καταναλώσει ατελείωτες ώρες εργασίας για να πετύχουν ένα «απλό», για εμάς, κλικ. Ο θαυμασμός και ο σεβασμός μας σε αυτούς του φωτογράφους είναι μεγάλος.

Απολαύστε…

*πηγή φωτογραφιών: twitter mcklein photography

 

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της McKlein Photography πατήστε ΕΔΩ

Για να επισκεφτείτε το twitter της McKlein Photography και να απολαύσετε και επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ

 

Άλλη μία εικόνα που έχουμε θαυμάσει όλοι μας... (photo: twiiter mcklein photography)

 

Εικόνες που σπάνια βλέπουν τη δημοσιότητα όπως αυτή με τον Peter Solberg σε.. τσακίρ κέφι (photo: twiiter mcklein photography)

 

Κι όμως είναι αληθινή... (photo: twiiter mcklein photography)

 

Αν έχεις ανάγκη τι κάνεις; (photo: twiiter mcklein photography)

 

Όταν μία φωτογραφία σε ταξιδεύει... (photo: twiiter mcklein photography)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης